Na Netflixu vznikne animovaný seriál, takže hraného se zřejmě nedočkáme

Na Netflixu vznikne animovaný seriál, takže hraného se zřejmě nedočkáme

6.7.2017 17:23


Když se objevila zpráva, že Assassin's Creed míří na televizní obrazovky, většina fanoušků série měla radost. Všichni totiž čekali hraný seriál od Netflixu. Stanice se sice seriálu zhostí, ale bohužel nepůjde o hranou adaptaci. Seriál bude animovaný. Co říkáte na tuto šokující novinku?


Před pár týdny jsme vás informovali, že po finančně neúspěšném filmu Assassin's Creed se studio Ubisoft vydá na jiné pole a zkusí to své štěstí se seriálem. Okamžitě se začalo spekulovat, jaká stanice se seriálu zhostí, a nejblíže k tomu měl Netflix. To se nakonec také vyplnilo, ale za trošku jiných podmínek, než jsme sami čekali.

(Chtěli byste, aby seriál měl takovouto animaci? Foto: Ubisoft)

My v redakci jsme tipovali, zda má studio pokračovat s filmovým příběhem či přijít s něčím novým. O tom, jak to bude, se stále neví, ale současná novinka dost napoví. Všichni jsme čekali, že Netflix přivede k životu hraný seriál. Zničehonic se nyní objevila oficiální zpráva, že stanice chystá animovaný seriál a požádala o pomoc tvůrce Adi Shankara, který stojí například za sérií Castlevania, za kterou stojí rovněž Netflix.

Zatím je velice nepravděpodobné, že by na Netflixu vznikaly dva různé seriály s asasíny – jeden animovaný a jeden hraný. Proto se zatím musíme smířit s kreslenou adaptací. Adi Shankar slibuje, že odvede tu nejlepší práci a bude ctít svět Assassin's Creed. Předběžná premiéra zatím nebyla stanovena, ale určitě nemůžeme seriál čekat již letos. Spíše až někdy v průběhu roku 2018.

Co říkáte na tuto zprávu? Jste zklamaní, že se zřejmě nedočkáme hraného seriálu?


Jít na Assassin's Creed | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!