Captain Marvel nabírá obsazení pro jednotky Kree

Captain Marvel nabírá obsazení pro jednotky Kree

1.12.2017 13:45


Jak je u Marvelu zvykem, Captain Marvel nám představí hvězdné obsazení. Kromě Brie Larson a Samuela L. Jacksona na plátně uvidíme také Jude Lawa a Bena Mendelsohna, kteří představí jedny z nejvýznamnějších jednotek Kree. O koho se jedná?


O účastni Bena MendelsohnaCaptain Marvel se spekulovalo již dlouho. Kvůli přítomnosti války mezi rasami Kree a Skrullů se mluvilo spíše o roli nějakého hodnostáře z rasy měňavců. „Ředitel Krennic“ si však nakonec zahraje Yon-Rogga, zkorumpovaného velitele, který měl spory s Mar-Vellem. Šílený Kree v komiksech taktéž aktivoval zbraň, která proměnila Carol Danversovou v mocnou hrdinku.

Když už je řeč o Mar-Vellovi, toho si střihne právě Jude Law. Slyšíte správně, do MCU přichází další doktor Watson. Mar-Vella bychom měli po určitou část filmu vidět v jeho lidském převleku, kdy se maskoval jako Walter Lawson a pronikl na vojenskou základnu. Nyní bude zajímavé sledovat, koho Marvel obsadí do rolí Nejvyšší inteligence a Skrullů. Bude se opět jednat o hvězdné obsazení?

Které herce byste do další rolí obsadili vy? Jste spokojeni s představiteli Mar-Vella a Yon-Rogga?

FOTO: Marvel


Jít na Avengers | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!