Epický trailer na Avengers: Infinity War představuje celé množství postav

Epický trailer na Avengers: Infinity War představuje celé množství postav

16.3.2018 16:33


Už 26. dubna se dočkáme očekávaného pokračování Avengers s podtitulem Infinity War, kde se většina hrdinů z předchozích filmů setká a spojí své síly proti Thanosovi, který se pokusí vyhladit celý vesmír. Jak asi tento konflikt dopadne? Podívejte se na nejnovější trailer.


Pokud máme jmenovat jednu filmovou událost, která nás v příštích měsících čeká, je to právě Avengers: Infinity War. Nejenže se jedná o druhé pokračování těch nejznámějších superhrdinů, ale zároveň nám snímek poskytne setkání většiny postav, na které jsme v uplynulém desetiletí u filmů patřící do Marvel Cinematic Universe zvyklí.

Kontroverzní Strážci galaxie se tak kupříkladu setkají s Thorem a následně dorazí na Zem, kde se vůbec poprvé seznámí s většinou zemských hrdinů jako je Iron Man, Captain America či Spider-Man. Avengers: Infinity War budou jednou z největších komiksových událostí, která nás v roce 2018 čeká.

I když je Infinity War samostatně stojícím filmem, který má jasně daný začátek, prostředek i konec, za rok nás čeká pokračování Avengers, kde se hrdinové (možná po zdrcující porážce?) opět spojí, aby Thanosovi zabránili v jeho ďábelském plánu vyhladit půlku vesmíru. Premiéra zatím nepojmenovaného snímku Avengers 4 je stanovena na 2. května 2019.

Thumbnail Play icon

Jít na Avengers | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!