Filmy Infinity War, Black Panther a Ragnarok dostaly nové synopse

Filmy Infinity War, Black Panther a Ragnarok dostaly nové synopse

19.5.2017 17:26


Díky portálu License! Global Magazine už víme, co můžeme očekávat od následujících tří filmů z produkce Marvel Studios. Zatímco synopse Ragnaroku neprozradila nic nového, Black Panther se bude muset vyhnout světové válce a Infinity War láká příchodem šíleného Titána Thanose.


Thor: Ragnarok (3. listopadu 2017)

Thorův svět se v novém filmu Thor: Ragnarok začíná pomalu hroutit. Jeho vychytralý bratr Loki se zmocnil Asgardu, mocná Hela si nárokuje místo na trůnu také a on sám je uvězněn na druhé straně vesmíru. Aby utekl ze zajetí a zachránil svůj domov od bezprostředního zničení, musí nejprve zvítězit v smrtícím gladiátorském souboji nad bývalým spojencem a Avengerem – Neuvěřitelným Hulkem!

Black Panther (16. února 2018)

Po událostech z filmu Captain America: Občanská válka se král T'Challa vrací do izolovaného a technologicky vyspělého afrického národa Wakanda, aby se stal vůdcem svého lidu. Brzy však zjistí, že o trůn se ucházejí i jiné frakce z jeho země. Když se dva padouši spojí za cílem zničit Wakandu, hrdina jménem Black Panther si musí na pomoc zavolat agenta CIA Everetta K. Rosse a královskou ochranku Dora Milaje, aby nezatáhli Wakandu do celosvětového konfliktu.

Avengers: Infinity War (4. května 2018)

Hrdinové Avengers a jejich spojenci nadále pokračují v ochraně světa před hrozbami, které dokáží zvládnout pouze oni sami. Z kosmických temnot však přichází nová hrozba – Thanos, nechvalně známý intergalaktický despota. Jeho cílem je shromáždit všech šest Kamenů nekonečna, artefaktů nepředstavitelné síly, a použít je na přetvoření celé reality dle svého šíleného obrazu. Vše, zač Avengers bojovali, vedlo k tomuto okamžiku – osud Země ale i existence samotné nebyl ještě nikdy tak nejistý.

FOTO: Marvel Studios


Jít na Avengers | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!