Spider-Man překonává další milník a poráží Wonder Woman

Spider-Man překonává další milník a poráží Wonder Woman

11.9.2017 12:15


Pavoučímu muži se podařilo vydělat již 823 milionů dolarů, čímž se dostal před konkurenční Wonder Woman. V Číně patří Spider-Man mezi oblíbené hrdiny, což dokazuje také nedávná premiéra. Kromě krátkého přehledu si uvnitř článku můžete prohlédnout čínské plakáty, které jsou velice povedené.


V Sony můžou skákat radostí, protože se jim splnil jejich sen. Hrdina ze sousedství konečně překonal filmy z Raimiho trilogie, nyní mu chybí již jen nepříliš oblíbená trojka. Do té mu chybí necelých sedmdesát milionů, které ještě může získat hravě. Dále se Homecoming stává nejvýdělečnějším rebootem na světě, čímž se nemůže chlubit kdejaký film.

V rámci MCU se Spider-Man dostává na šesté místo, které předtím patřilo Strážcům Galaxie. Do druhého dílu chybí pavoukovi čtyřicet milionů. Pokud Strážce překoná, dá Raimiho trojku již hravě. Dalším filmem v pořadí je Občanská válka, která má již přes miliardu. Dokáže se Homecoming pochlapit a dostat se přes tuto hranici? Hlavouni ze Sony by to jistě ocenili.

Z letošních snímků je před Spider-Manem ještě Wolf Warrior 2, který téměř celou kasu naplnil díky Číně. Zajímavé je, že první díl byl docela propadák, ale propagandě někdy diváci nemůžou říct ne. V rámci celého žebříčku je Homecoming šedesátým druhým nejvýdělečnějším filmem, před kterým nyní stojí Počátek, poslední Twilight a třetí Transformers.

FOTO: Sony, Marvel Studios


Jít na Avengers | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!