Strážci Galaxie už zřejmě nebudou jediným filmem z vesmíru

Strážci Galaxie už zřejmě nebudou jediným filmem z vesmíru

17.9.2017 17:37


Hlavní hrdinové a herci se už pomalu chystají do důchodu, proto je nutné naplánovat budoucnost na několik pár let dopředu. Jelikož jsou příběhy z vesmíru aktuálně v kurzu, není se čemu divit, že by se Marvel vytasil s dalším příběhem z kosmu. Co si o tom myslíte? Uvítali byste ho?


Prvnídruzí Strážci Galaxie v kinech zabodovali, fanoušci si je velice oblíbili, proto se není čemu divit, že nás čeká i další pokračování, které by mohlo dorazit v květnu 2020. Režisérem filmu bude opět James Gunn, který zpočátku váhal, zda se k režii vrátit i napotřetí. Není to z toho důvodu, že by se Strážců přejedl.

James rád překonává sám sebe. Když začal psát scénář k dvojce, věděl, že překoná jedničku. Kdyby takový pocit neměl i nyní, nekývl by na režírování trojky. Gunn má už dopředu připravenou kostru příběhu, do popředí by se mohl dostat Adam Warlock, o kterém se hovořilo již několikrát. Gunn by nechtěl vymýšlet nové názvy a pokud mu to studio odsouhlasí, byl by rád, kdyby se další film jmenoval jednoduše Guardians of the Galaxy, Vol. 3.

(Vesmírných postav bude stále přibývat. Foto: Marvel Studios)

Popularita příběhů z vesmíru nyní aktuálně roste. Už třetímu Thorovi se předpovídají velké tržby, takže není divu, že za pár let budeme dobrodružstvích z vesmíru mít v kině víc. A o čem by mohly pojednávat? Cameo Sylvestera Stalloneho nebylo náhodné, a tak nějak se počítá, že se svou partou Ravagerů ještě vrátí. Sám Gunn by mohl být jakýmsi dozorcem nad filmy z vesmíru. Režie by se ale zřejmě chopil někdo jiný.

Určitě jste si všimli, že po boku Sylvestera byl i Ving Rhames, Michelle Yeoh a jednu postavu dokonce dabovala i Miley Cyrus. Poněkud silné vedlejší obsazení na postavy, které byly na plátně jen pár minut, nemyslíte? Marvel už myslel dopředu a chtěl představit postavy, které budou buď důležité v dalších filmech, nebo dokonce získají film samotný. Ta druhá varianta je zatím více pravděpodobná.

Uvítali byste další film z vesmíru? Podobným stylem půjdou i X-Meni, kdo podle vás bude mít kosmické příběhy lepší?


Jít na Avengers | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!