Studio Disney oficiálně potvrdilo pokračování Black Panthera

Studio Disney oficiálně potvrdilo pokračování Black Panthera

11.3.2018 17:16


Zatímco jednička stále řádí v kinech, Disney se už nyní rozhodlo, že dává zelenou i pokračování. Vzhledem k vysokým tržbám se není čemu divit. Black Panther 2 by tak s největší pravděpodobností měl být součástí fáze čtyři a úplně nejoptimističtější scénář je ten, že film dorazí v roce 2020.


Studio Disney v čele s Kevinem Feigem potvrdilo, že se dočkáme pokračování filmu Black Panther. Ono se upřímně není ani čemu divit. Black Panther v kinech trhá rekordy a dokázal překonat všechna očekávání. Vždyť celosvětové tržby se pohybují skoro už kolem miliardy, studio by tedy šlo samo proti sobě, kdyby pokračování tak úspěšného projektu neoznámilo.

(Ryan Coogler společně s Chadwickem Bosemanem. Foto: Disney)

Co to ovšem znamená pro nás? Že se nemusíme bát o další postavu, která vystoupí ve filmu Avengers: Infinity War. Zatím se tedy zdá, že v ohrožení budou především postavy z první fáze, jejichž filmy nejsou pro tu čtvrtou potvrzeny. Ostatní postavy (např. Spider-Man, Doctor Strange apod.) se nemusí bát. Kevin Feige se také přiznal, že již mají pár nápadů, kam by se mohli ve druhém filmu vydat, ale žádný konkrétní námět ke snímku zatím není.

Studio by určitě stálo o návrat režiséra Ryana Cooglera, ale bude to chtít on sám? Coogler zaznamenal s Black Pantherem obrovský úspěch, jenže to nemusí být důvod, aby se k druhému filmu vrátil. Vzpomeňme si například na film Creed, kde se psal podobný příběh. Coogler měl možnost spolupracovat na druhém dílu jako režisér, ale protože se bál, že by nepřekonal sám sebe a kvalitu prvního dílu, radši dal přednost právě Black Pantherovi.

Jste rádi, že se dočkáme pokračování? A Jaké by podle vás mělo být?

Zdroj: ComicBook.com


Jít na Avengers | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!