Tržby: Film Infinity War se pomalu blíží ke dvěma miliardám

Tržby: Film Infinity War se pomalu blíží ke dvěma miliardám

22.5.2018 16:55


Komiksy zažívají žně, pokud máte čas, v některých kinech si stále můžete zajít na Black Panthera, pokud chcete něco aktuálnějšího, tak vyrazte na Deadpoola 2 či Avengers: Infinity War. Poslední jmenovaný film se blíží k hranici dvou miliard amerických dolarů utržených v kinech.


Film Avengers: Infinity War stoupá stále výš a výš, ale nutno dodat, že to v dalších dnech bude mít velice těžké. Minulý čtvrtek vstoupil do kin konkurenční Deadpool 2, který se zatím ohání velice dobrými ohlasy a může Infinity War pořádně ohrozit. Tento týden navíc startuje snímek Solo: A Star Wars Story, což je takový Černý Petr letošní blockubsterové sezóny.

(Na plné plátno hrdinů zkrátka diváci slyší. Foto: Disney)

Snímek Infinity War zatím vydělal na domácí půdě krásných 595 milionů dolarů. Když budeme upřímní, tak zde to číslo už tolik růst nebude. Black Panther byl v mnoha věcech revoluční a z Ameriky si odnesl 697 milionů dolarů. Toto číslo zřejmě nejmocnější hrdinové světa nepokoří, ale pochopitelně se nemají za co stydět, protože ve světě se filmu daří náramně.

Ve zbytku světa totiž film Avengers: Infinity War vydělal úžasných 1 218 milionů dolarů, celosvětově je tedy na nějakých 1 813 milionech dolarů a pomalu se blíží k dvěma miliardám. Je reálné toto číslo pokořit? Snímek se určitě k této hranici přiblíží, měl už premiéru všude ve světě, tak nyní bude záležet na tom, kolik amerických dolarů připluje z Číny a jiných regionů, kde film startoval o pár dní později.

Myslíte si, že film pokoří dvě miliardy? A překoná Epizodu VII, která má na kontě 2 068 milionů dolarů?

Zdroj: BoxOfficeMojo.com


Jít na Avengers | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!