První pohled na Aquamana

První pohled na Aquamana

21.2.2015 14:10
TheDarkKnight


Již jsme měli možnost vidět v obleku nejznámější superhrdinskou trojici (Batmana, Supermana a Wonderwoman), nyní nám Zack Snyder představuje dalšího člena Justice League, Aqumana, který vypadá, že si rozhodně nebude brát servítky.


Aquaman býval často terčem posměšků a dokonce i většina skalních fanoušků DC se obávala, že tento superhrdina nadcházejícím filmům s Ligou Spravedlnosti spíše uškodí. Avšak Zack Snyder řádně prolistoval stránky komiksů, zejména New 52 a vytvořil skutečného krále-bojovníka. Představitel Krále sedmi moří, Jason Momoa, na sobě nemá navěšené pestrobarevné oblečení (i když samozřejmě vzhledem k Snyderově oblibě ve zveřejňování černobílých fotografií to lze hůře posoudit), ale místo toho tu máme pravého válečníka s potetovaným tělem, lehkou zbrojí (vzhledem k jeho síle a odolnosti je spíše potřeba, aby se pohyboval rychle, než aby byl navlečen do železa jako Batman) a mýtickým pětizubcem. Zkrátka už není třeba se divit tomu, že režisér obsadil drsňáka z Game of Thrones, jelikož nový Aquaman zkrátka bude drsňák z Game of Thrones.

Momoa si sice nejspíše v nadcházejícím Batman v Superman nezahraje nijak významnou postavu, přesto by se v tomto snímku měl podle spekulací objevit a vyříkat si se Supermanem, co mu Muž z oceli provedl v Man of Steel s jeho podvodním královstvím. To jsou však pouhé teorie. Jisté je, že se postavy Aquamana dočkáme v Justice League, kde by mohl Král vod vzhledem ke svým schopnostem značně pomoci k záchraně Z/země.

Všechno jsou ale vzhledem k tajnostem kolem všech nadcházejících filmů pouhé spekulace, stejně jako to, zda se spolu Muž z oceli a Král sedmi moří utkají (Aquaman má teoreticky šanci porazit Supermana), a tak si prozatím řádně prohlédněte první fotografii s Jasonem Momou v kostýmu Aquamana, kterému se už žádné ryby za zády smát nebudou, a netrpělivě očekávejte první teaser na Batman v Superman: Dawn of Justice.


Jít na Batman | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!