Postřehy z pátého dílu

Postřehy z pátého dílu

18.2.2017 19:15


Pokud jste již zapomněli na události, které se odehrály v páté epizodě, nahlédněte do článku a připomeňte si ty nejdůležitější z nich.


Epizoda Fancy Meeting You Here se zaměřila mimo jiné na Holdenův milostný život, bližší seznámení se společností Pustá nebesa a také jsme měli možnost více nahlédnout do Říše.

Arthurův partner

Wille se díky svým dovednostem podařilo dostat se do jednoho z Arthurových trezorů a objevila tak tajemství, před nímž ji Muž ve žluté bundě varoval. Na starýh záznamech viděla Arthura spolupracoval s doktorem Frostem na jakémsi experimentu na lidech jako je Holden. Jaký dopad měl tento pokus na pacienty jsme se sice nedozvěděli, avšak je možné, že do budoucna se k této stránce Arthurova života vrátíme.

Druhá šance

Navzdory tomu, že se Holden na prvním rande na Jamie vykašlal, dává mu Jamie druhou šanci. Avšak ani toto rande nevyjde podle Holdenových představ. Holdenovi se totiž začnou vybavovat vzpomínky na Říši a když na něj Jamie naléhá, aby se jí se svými problémy svěřil, Holden odmítá. Jamie se tak rozhodne jejich vztah ukončit.

Nová postava

I když jedna dívka z Holdenova života odchází, další do něj vchází. Ano, jedná se o Charlene (Charile) Singerovou. Jakožto Holden, tak i Charlie byla nějakou dobu v kómatu a ovládá schopnosti. Ty spočívají v propočtech pravděpodobnosti. Jamie dokáže téměř „předpovědět blízkou budoucnost“. Co je však důležitější, Charile pracuje pro Pustá nebesa.

Finanční ředitelka Pustých nebes

V této epizodě nám taktéž byla představena Tess Shoemacherová, která pracuje v Pustých nebesích jako finanční ředitelka. Právě Tess přišla za Charlie, aby společnosti pomohla získat Holdena. Charile se zprvu nechtěla na této akci podílet, avšak poté jí Tess řekla, že Arthur již zkontaktoval Holdena. Nato Charlie souhlasila. Z toho je jasné, že Charile a Arthur mají společnou minulost.

Stará láska

Chvíli poté, co se Jamie rozhodne vztah s Holdenem ukončit, jej srazí auto. Tím se Holdenovi vybaví vzpomínka na Říši, kdy poprvé poznal Willu. Právě při znovuzískání této vzpomínky si Holden uvědomil, že Willu miluje.

Říše je pro Holdena tabu

Později zavede Willa Holdena za Arthurem. Zprvu je Holden ochotný Arthurovi pomoct, avšak když zjišťuje, že by se musel vrátit do Říše, rozzuří se a zničí stroj, který by jej dokázal do Říše přenést.

FOTO: Freeform


Jít na Beyond | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Ale k tomu se musíš registrovat nebo se přihlásit!

Zatím žádné komentáře