Seriálový rozchod klepe na dveře

Seriálový rozchod klepe na dveře

7.12.2017 22:34


Již dnes nás má Teorie velkého třesku překvapit neočekávaným rozchodem dvou postav. O koho půjde? A proč? Pokud máte rádi překvapení, počkejte si na nový díl a titulky od našeho překladatelského týmu, jinak můžete číst dál.


Howard a Rajesh jsou přátelé od nepaměti. No dobře, tak jen o něco déle, než se znají Leonard se Sheldonem. Ale rozhodně patří mezi nerozlučné přátele, i když spolu už netráví tolik času jako v době, kdy Howard nebyl ženatý s Bernadette. A proč píšeme o Howardovi a Rajovi? Právě tuto kamarádskou dvojici čeká hádka a „rozluka“. Co za tím stojí?

Konec nerozlučného přátelství? Foto: CBS

Od první série jsme Raje a Howarda vídali skoro pořád spolu, dokud se Howard nenechal rozptýlit přítomností ženy a někam neodběhl. V horších případech kvůli tomu Raj přišel od létajícího draka… Přesto jsou po celá ta léta dobrá kamarádská dvojka, která se popichuje, ale zároveň stojí při sobě. Howard si rád utahuje z Rajova přízvuku, indické kultury a jeho zženštilosti. Rajesh zase dobře napodobuje ukřičenou paní Wolowitzovou. Howard nepozná, kdy se Raj zlobí a dál si ho dobírá. A právě Howardova popichovačná povaha se stane kamenem úrazu. Rajovi dojde, že celá ta léta dobírání se společně s jeho vrozenou ostýchavostí před ženami významně podílela na jeho sebevědomí. A kamaráda, který mu namísto podpory snižuje sebevědomí přece nepotřebuje.

V nové epizodě bude Penny Rajovi pomáhat obnovit šatník, se snahou zlepšit Rajovo vnímání sebe samého. Také se můžeme těšit na návrat doktora Koothrappaliho, který se s Rajem znovu spojí skrze Skype. Že nepůjde jen o letmou výměnu názorů potvrzuje i skutečnost, že synopse k nadcházející epizodě rovněž popisují, že spolu tihle dva nebudou za dobře, i když se Howard zasnaží o nápravu.

Za jak dlouho si myslíte, že se tito dva zase usmíří? Do konce roku nás čekají jen dvě epizody (páteční a o týden později) a v lednu pak s přestávkami další dvě. Anebo potrvá spor déle a scenáristé se zaměří na sbližování ostatních postav? Co myslíte?

Za jak dlouho si myslíte, že se Rajesh a Howard usmíří?

38%
32%
30%
150 hlasů

Jít na The Big Bang Theory | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!