Christine Adams o Jennifer a jejích schopnostech

Christine Adams o Jennifer a jejích schopnostech

15.4.2018 16:40


Herečka Christine Adams se nedávno rozpovídala o schopnostech své seriálové dcery Jennifer. Podle ní si superhrdinský kostým oblékne až v další sezóně.


Už od představitelky seriálové Jennifer víme, že se v první sérii nedočkáme Lightning v plné polní. Jennifer se v minulé epizodě ocitla v nebezpečné situaci, kvůli čeho si uvědomila, že svět není bezpečné místo. Čas od času bude musel nasadit odhodlání místo svého vystrašeného výrazu. A zdá se, že Jennifer se na hrdinskou cestu pomalu vydává. Byla svědkem nebezpečného představení ve škole a i se schopnostmi byla bezmocná, protože se je stále nenaučila ovládat. Přesto se jí podařilo zachránit otce.

(Jennifer stále čeká urputná cesta. Foto: CW)

Herečka Christine Adams podobné téma nakousla v nedávném rozhovoru a lehce naznačila, že se Jennifer nakonec chopí této důležité odpovědnosti. A možná už dění ve finálové epizodě ji k tomu přesvědčí. „Bude to vážně těžký boj. Podle mě je zajímavé, že se nežene hned pomáhat. Nepřijde jí to jako nutkání. Touží mít normální dospívání stejně jako my, když jsme byli mladí. Netouží vynikat, takže si myslím, že je skvělé vidět získání schopností z jiného úhlu pohledu. U kohokoliv byste předpokládali, že bude v úžasu ze superschopností, ale co když to ve skutečnosti tak nevidí?“

Zdroj: Comic Book


Jít na Black Lightning | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Ale k tomu se musíš registrovat nebo se přihlásit!

Zatím žádné komentáře