Finále nám zodpoví všechny palčivé otázky ze série

Finále nám zodpoví všechny palčivé otázky ze série

17.4.2018 21:30


Marvin Krondon Jones, představitel Tobiase, se nedávno rozmluvil o finálové epizodě, které se dočkáme v zítřejších ranních hodinách. Podle něj dostaneme odpovědi na všechny nezodpovězené otázky.


Plány Tobiase Whalea vrcholí. Zítřejší finálová epizoda se bude jednak zaměřovat na uvězněnou rodinu Pierceů, ale také na osud největšího gangstera Freelandu, který si chce upevnit moc. Marvin Krondon Jones v nedávném rozhovoru naznačil, že i když diváci vědí, že Tobias je zodpovědný za atentát na Lady Eve a vzkříšení Laly, tak nám finále odpoví na všechny doposud nezodpovězené otázky. Vypadá to tedy, že se dočkáme uzavřeného konce bez velkých zvratových situací.

Rozhodně si nenechte ujít finále, protože dostanete mnoho odpovědí. Víte, po čem Tobias touží, tak uvidíte, jestli uspěje,“ řekl Jones. Tobiasovi v cestě stojí ASA, vládní organizace vedená Martinem Proctorem, který se zaměřuje na výzkum o metalidech. Aby Tobias mohl ovládat Freeland, musí se svého bratra v boji zbavit.

Bude padoušské trio úspěšné? Foto: CW

Jones také lehce vylíčil plány své seriálové postavy: „Tobias touží mít nad vším moc. Koho nemůže kontrolovat, ten je hrozbou. Nechce být jen vůdcem podsvětí, ale také okolního světa, kde může zasáhnout politiku a společenské dění ve Freelandu. ASA experimentuje a vytváří lidi se schopnostmi, a když nad tím nepřebere kontrolu, jednoho dne se může objevit nějaký superhrdina, který ho si ho podá.

Jones se navíc rozpovídal o druhé sérii, kde uvedl, že netuší, jak to s jeho seriálovou postavou dopadne. Samozřejmě se před finálovou částí snažil nic neprozradit, tak si můžete sami udělat obrázek. „Nevím, jak skončí. Konce tohoto příběhu se dočkáme za pár hodin a doufám, že jako čtenář nebo divák tušíte, jakým směrem se jeho osud vydá. Z komiksů vím, že Tobias neumře a že z Freelandu nadobro neodejde. Doufám, že producenti se toho budou držet i nadále. Snad se v seriálu udržím a nezbaví se mě.

Těšíte se na finálovou epizodu? Jaký osud byste přáli Tobiasovi?

Zdroj: Comic Book


Jít na Black Lightning | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!