Edna přináší novou funkci a nové menu

Edna přináší novou funkci a nové menu

26.10.2016 11:04


Po poměrně dlouhé době přicházíme s novou funkcí, kterou rozhodně využije každý z vás. Zároveň jsme se rozhodli poupravit naše stránky, abychom na Edně zavedli pevné menu.


Funkce „Zhlédnuto“

Mnoho z vás volalo po funkci, díky které byste si mohli zaškrtávat epizody, jež jste již viděli. Právě takovouto funkci u nás můžete od dnešního dne využívat. U každé epizody se nyní objeví symbol oka, na které můžete po zhlédnutí epizody kliknout, abyste si tak poznačili, že jste danou epizodu viděli. Pochopitelně jsme tuto funkci propojili se samotným hodnocením epizod. Takže když ohodnotíte nějaký díl, tak se vám u něj zvýrazní symbol oka, protože když nějaký díl ohodnotíte, tak jej logicky musíte i vidět.

„Zhlédnutí“ můžete využívat jak u jednotlivých epizod, tak i u celých řad. Určitě jste viděli již spoustu dílů a nechce se vám je všechny jednotlivě zaškrtávat. A proto jsme zavedli i „zhlédnutí“ celých řad. Takže po kliknutí na symbol oka u nějaké série se vám zaškrtnou jako zhlédnuté všechny epizody z dané série. Tato funkce však nefunguje u řad, u kterých nebyly odvysílány všechny díly.

Pevné menu

Na Edně byl problém v tom, že jsme neměli zakotvené hlavní menu. Tento fakt jsme tedy museli napravit. Pevné menu se bude zobrazovat na každé stránce na našem webu. Dali jsme do něj nejžádanější položky, které předtím byly rozházeny různě po celé hlavní stránce. V menu tedy naleznete Novinky, Seriály (databázi všech našich zaevidovaných seriálů), Další vysílání (tedy vysílací čas všech/vašich oblíbených seriálů), Žebříčky, Magazín, Blog, Diskuze, Tip na seriál (funkce "Doporučte mi seriál) a Kontakt.

Příslib dalších funkcí

S funkcemi samozřejmě nekončíme, máme spoustu nápadů na vylepšení a na některých už dokonce pracujeme. Jednou z dalších mnoha novinek bude například Edna Premium, která vaše uživatelské možnosti zase o něco víc rozšíří.



Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!