Edna slaví čtrnácté narozeniny

Edna slaví čtrnácté narozeniny

1.7.2022 10:00


Díky vám, seriálovým fanouškům, je tu web Edna.cz již čtrnáct let. Oslavme společně tento velký den.


Z Edny se nám již pomalu stává pořádná puberťačka. Poslední rok byl pro nás především ve znamená stability. Měli jsme za sebou jedno lehké zaškobrtnutí a neplánovaných 30 dní dovolené, po kterých jsme se opět vrhli do sledování nejrůznějších seriálů.

Za těch čtrnáct let se seriálový svět poměrně zásadně změnil. Přispěly k tomu především streamovací služby, které se nám v České republice začaly rozrůstat raketovou rychlostí. Díky tomu jsou dostupné nové epizody ve stejný den po celém světě a ještě ke všemu většinou i s překladem. Proto je pro nás čím dál tím zásadnější nabídnout fanouškům zajímavý obsah, kvůli kterému se k nám rádi vracíte.

(Edna je na českém internetu už celých 14 let. Autorka obrázku: @joyeux)

Během uplynulého roku naši fanoušci nejvíce navštěvovali weby seriálů The Walking Dead, The Witcher či Avengers. Z novinek pak u vás nejvíce bodoval Loki a velké oblibě se pyšnil i návrat seriálu Dexter. Jedno je však jasné. Seriálový svět stále čeká na nástupce Game of Thrones.

Během následujícího roku máme po delší době plány i co se vývoje týče. Chtěli bychom připravit novou mobilní Ednu a nabídnou vám vylepšenou podobu kvízů. Věříme, že kvízy, hádanky a soutěže by mohly být skvělým motivátorem se na Ednu vracet i nadále.

Děkujeme vám za přízeň a těšíme se na další seriálový rok s vámi.

Vaši Edňáci



Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!