Herci vám jdou na Edně naproti

Herci vám jdou na Edně naproti

12.6.2020 15:21


Nadpis pochopitelně nemyslíme doslovně, ale svým způsobem je výstižný. Nově jsme na náš web přidali několik novinek, které se týkají právě profilů herců.


Profily herců vždy na Edně představovaly jen něco navíc, nicméně my jsme se jim stále věnovali, až jsme vytvořili databázi čítající přes 4 500 herců. Právě toto vysoké číslo nás přesvědčilo o tom, že bychom je měli více zviditelnit. A právě na toto vylepšení jsme se v poslední době soustředili.

Již nějaký pátek naleznete v horní liště rubriku „Herci“, do které jste se dříve mohli jen horko těžko dostat. Nyní tedy můžete projíždět naší databází herců a seřazovat si je abecedně a podle data narození. Tyto možnosti tu dříve neexistovaly.

(Kromě profilů seriálů můžete nyní projíždět i profily herců.)

Zároveň jsme obohatili i naši hlavní stránku o profily herců. Nyní tedy na vás každý den vyskočí deset herců, kteří mají právě narozeniny nebo kteří je budou brzy mít. Díky tomu jsme také zjistili, že v naší databázi máme pokryty naprosto všechny dny, takže každý den se vám zobrazí minimálně jeden herec, který má zrovna narozeniny.

V tomto případě se sice nejedná o nijak velké funkce či vylepšení, ale kromě článků a profilů epizod a postav budete mít nyní nablízku i herce. I když jsme však naši databázi herců v poslední době obohatili o skutečně velké množství profilů, tak jsme si vědomi toho, že je to stále jen hrstka, protože herců je skutečně spousta. My proto i nadále budeme obohacovat naši databázi.



Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!