Jak se obléknout jako postava ze seriálu Euphoria?

Jak se obléknout jako postava ze seriálu Euphoria?

18.1.2021 16:00


HBO aktuálně vydává nové díly seriálu Euphoria, což znamená, že se můžeme opět těšit na super módní kousky a výstřelky. Protože je venku teprve pár dílů, zaměříme se na typické kousky z 1. série. Koho si vybereš?


Euforia – to jsou mraky netradičního oblečení, krásných bot a kreativního líčení. Každý díl obsahuje neuvěřitelnou nálož inspirace, tak proč se trochu neodvážit a nezkusit něco nového? Aspoň doma v pokojíčku.

Rue miluje pohodlí

Rue je pohodářka. Aspoň, co se týká oblečení. Obvykle nosí spíše oversized mikiny a pohodlné kalhoty. Ale nebojí se ani barev a výrazných vzorů. Její styl by se dal snadno zaměnit s oblečením opačného pohlaví. O to víc jí to sluší.

Do svého šatníku určitě zařaď** batiku, proužky, havajské květy**, velké kabáty a mikiny. Kalhoty v seriálu příliš roli nehrají, takže ti stačí černé rovné, které lze nosit skoro ke všemu.

Určitě se neboj nakupovat v pánském oddělení, možná tě překvapí, jak super kousky tam najdeš. Zrovna Rue své oblečení asi kupuje právě tam, protože se stylizuje spíše do mužského stylu.

Maddy ráda ukazuje postavu

Maddy. Maddy je prostořeká průšvihářka. Nebojí se projevit a miluje odvážné oblečení. Ze všech postav ukazuje úplně nejvíce své kůže. Nosí průstřihy, třpytky a vysoké podpatky.

Když si ale pozorně všimneš, do školy se tolik neodhaluje. Hodně často nosí soupravy crop topu a minisukně v pastelových barvách. Kdyby se vrátila do 90. let minulého století, nikdo by se jejímu oblečení nedivil.

Když zrovna na sobě nemá soupravu, ráda ji vymění za šaty s kytičkami. Díky tomu působí poměrně nevinně, což samozřejmě využívá ve svůj prospěch.

Protože do školy se podpatky moc nehodí, nosí tenisky s vyšší podrážkou. To jí dodá pár cm, které následně využívá k zastrašování lidí, kterými pohrdá. Na párty se nekrotí vůbec a oblečení se zkracuje, zmenšuje a podpatky naopak hodně zvyšují.

Cassie sází na jednoduchost

Blond Cassie má být vzorem ctnosti a svatouškovství. V oblečení je o trochu střízlivější jak Maddy, ale i tak se rozhodně nebojí poodhalit.

Nosí častěji kalhoty a snaží se být méně nápadná. Což se samozřejmě moc neděje, ale její postava na nás prostě působí jako větší andílek.

Všimla sis někdy, jaké barvy nosí Cassie nejčastěji? Ne? Je to modrá a růžová, čímž seriál chce vyvolat pocit čistoty. Takže pokud se jí chceš podobat, určitě svůj šatník obohať o baby pink a blue. Vyhýbej se vzorům a nápisům. V jednoduchosti je krása. A nezapomeň na bílé tenisky.

Jules zbožňuje barvy, vzory a vrstvení

Jestliže máš ráda barvy a vzory, nech se inspirovat Jules. Nejenom, že nosí to nejbarevnější líčení, ale i nejzajímavější oblečení.

Jules se obléká výrazně, ale ne vyzývavě. Neboj se oblečení vrstvit. Žluté tričko s dlouhým rukávem překryj bílým tričkem s krátkým rukávem, doplň to modrou skládanou sukní a teniskami. Obejdeš se zcela bez výstřihu.

Tyto pestrobarevné kreace hodně často připomínají oblečení jako ze školky, což ti dovoluje upustit uzdu fantazii a nosit to, na co máš zrovna největší chuť. Hlavní je, být v oblečení spokojená a šťastná.

Foto: HBO



Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!