Kontaktujte nás snadněji a mějte na očích to nejdůležitější

Kontaktujte nás snadněji a mějte na očích to nejdůležitější

17.8.2017 9:09


Tentokrát jsme si na Ednu připravili dvě kosmetické změny, díky kterým budete mít lepší přehled o tom nejdůležitějším ze života Edny a usnadníme vám cestu, jak nás kontaktovat.


Dnes si představíme dvě estetické novinky, které vám podle nás ještě o něco víc zpříjemní pobyt na Edně.

Mějte přehled o novinkách ze života Edny

Dlouho jsme zvažovali, jak naše návštěvníky jednoduše informovat o tom nejdůležitějším a podstatném z chodu Edny. Například právě probíhající nominace na Křišťálovou lupu bychom jen stěží dostávali na každou podstránku.

Proto jsme se rozhodli vytvořit univerzální boxík, který se zobrazí vždy vpravo na každé podstránce Edny. Nemusíte se bát, že bychom boxíku nějak ve velkém zneužívali, budeme ho využívat jen pokud bude něco opravdu zajímavého, např. velká technická novinka či velká soutěž.

Tento boxík považujeme za dobrý krok dostat se k vám blíže a především informovat vás o tom nejdůležitějším.

Kontaktujte nás snadněji

Určitě se vám občas stane, že v naší databázi nemůžete něco najít, chtěli byste nám to dát vědět, ale nikde nevidíte žádnou možnost nás kontaktovat. Tak si řeknete, že to uděláte jindy, ale pak na to zapomenete. Teď už se vám to nestane.

Nově máme na stránce s vyhledáváním kontaktní formulář, který se zobrazuje hned po zobrazených hercích, abyste ho měli na očích. Stačí tak vyplnit váš e-mail a zaslat nám váš poznatek. My se podíváme, co vám u nás schází, a pokusíme se to v co možná nejkratší době napravit.

Dnešní dvě novinky jsou malé, ale i maličkosti nás posouvají dále k dokonalosti. Přijdou vám naše novinky vhod?



Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!