Nová funkce: Přihlašujte se na Ednu jediným kliknutím

Nová funkce: Přihlašujte se na Ednu jediným kliknutím

4.6.2015 10:51


Nemůžete si vzpomenout na heslo ke svému uživatelskému účtu? Anebo vlastně ani na uživatelský účet? Odteď už vás to nebude muset trápit a podobný problémům předejdete. Tedy pokud máte účet na Facebooku.


Nově jsme upravili způsob přihlašování na Ednu. Stejně jako registraci (po které získáte možnosti hodnotit seriály, upravovat si své vysílání, oblíbené seriály, diskutovat a komunikovat s ostatními pomocí interní pošty).

Registrovat se nyní můžete jednoduše přes Facebook. Základní údaje (jako jméno, uživatelské jméno nebo profilový obrázek) si samozřejmě můžete posléze upravit (defaultně se využívají údaje z Facebooku, ale jdou snadno nahradit). A pak se můžete jednoduše přihlašovat jedním kliknutím bez zadávání uživatelského jména i hesla. Je to snadné a jednoduché.

Podobný komfort ale nabízíme i dávno registrovaným uživatelům. V nastavení profilu kliknete úplně dole na tlačítko spárovat účet s Facebookem (s tím, ke kterému jste aktuálně přihlášení, takže pozor, abyste si účet zrovna nespárovali třeba na sestřině nebo bratrově počítači :) ). V tomto kroku se ale nezmění například vaše ikonka, takže můžete být klidní. Jakmile se vše uloží, můžete si vyzkoušet jednoduché přihlášení: Odhlaste se a posléze přihlaste pomocí Facebooku. Jedno kliknutí a jste zase u nás.

Doufáme, že novou funkci oceníte. Pokud najdete jakékoliv problémy či budete mít připomínky, pište nám na admin@edna.cz. Děkujeme.



Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!