Označujte své zhlédnuté seriály efektivněji

Označujte své zhlédnuté seriály efektivněji

9.3.2017 11:11


V posledních dnech jsme si posvítili na naše nové funkce, aby pro vás byly mnohem příznivější. Nepřehlédněte novinky, které vám usnadní označování zhlédnutých epizod.


Po četných žádostech jsme dali hlavy dohromady a přišli jsme s úpravou funkce Zhlédnuto. Nyní si můžete jedním kliknutím označit celý seriál za zhlédnutý, a to přímo na stránce seriálu, anebo rovnou v Bedně. Tímto tlačítkem označíte za zhlédnuté všechny doposud odvysílané epizody. Můžete si tak zkrátit klikání a třeba celý MASH označit za zhlédnutý během okamžiku.

(Na stránce seriálu můžete označit všechny epizody za zhlédnuté v rubrice Epizody.)

(V Bedně je ikonka hned vedle názvu seriálu.)

To není jediná úprava, ke které jsme došli. Pro přehlednost jsme do Bedny přidali popisky toho, jaké seriály v jednotlivých kategoriích najdete. Budete tedy vždy vědět, kde jaký seriál hledat. Tím naše úpravy Bedny nekončí. Pro větší přehlednost jsme do Bedny přidali informaci o stavu seriálu.

Na jednom místě tak okamžitě zjistíte, jak na tom jsou vaše oblíbené seriály. V sekci dokoukané seriály, tak snadno rozlišíte ukončené seriály a seriály, u kterých jste viděli všechny odvysílané epizody. Pokud seriál ještě není ukončen a běží odpočet do další epizody, uvidíte ho i v Bedně.

Horlivě také pracujeme na rozšíření naší databáze epizod, kromě zmíněného seriálu MASH si tak můžete za zhlédnuté označit i seriály Two and a Half Men, Stargate Atlantis anebo třeba seriál Dynasty. V brzké době by měly být u každého seriálu všechny epizody a vy si tak budete moci označit vše, co jste skutečně viděli.



Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!