Pomozte nám vylepšit mobilní zobrazení Edny

Pomozte nám vylepšit mobilní zobrazení Edny

11.5.2022 20:19


Již delší dobu přemýšlíme, jak vylepšit vzhled mobilní Edny a trochu víc ho přiblížit té prohlížečové. Pomozte nám svými názory mobilní Ednu vylepšit.


Mobilní vzhled Edny je tu s námi již řadu let, jenomže čísla hovoří jasně. Většina uživatelů, kteří se dostanou na m.edna.cz přechází na klasickou desktopovou verzi, což bychom rádi změnili a udělali pro vás mobilní Ednu přístupnější a přijatelnější.

Připravili jsme první návrh, jak by uspořádání nové mobilní Edny mohlo vypadat. Stejně tak věříme, že i tato nová varianta by vám mohla zpříjemnit brouzdání po Edně.

Takto jsme navrhli stránku seriálu. Hned nahoře vidíte pevné menu, kde bude vždy možnost hledat seriál. Přihlásit se, nebo si zvolit jednu z hlavních rubrik Edny. Na stránce seriálu si vždy budete moci kliknout na menu pro zobrazení jednotlivých rubrik, stejně tak zde nově najdete i boxíky.

Teď je míček na vaší straně. Projděte si mobilní Ednu. Ideálně na svých mobilních zařízeních a dejte nám do komentářů vědět, co vám na ní nejvíc vadí a co vám z klasické desktopové verze nejvíce chybí.

Děkujeme za názory a myslete na to, že nás moc šetřit nemusíte. Prostě nám dejte co možná nejlepší zpětnou vazbu.

Děkujeme za spolupraci.



Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!