Spouštíme novou verzi mobilní Edny

Spouštíme novou verzi mobilní Edny

30.5.2018 22:08


Naši vývojáři dlouhou dobu dřeli, aby si pro vás připravili novou mobilní verzi, kterou si teď můžete vyzkoušet i vy. Pojďme se společně podívat, co je v mobilní verzi nového.


Přibližujeme se prohlížečové verzi

Naši první verzi mobilní Edny jsme připravili především proto, abychom vám šetřili data. Jejím primárním účelem bylo, abyste si naše články mohli číst kdykoliv a kdekoliv. Jenomže to už přestalo být dostačující, proto jsme se rozhodli celou mobilní Ednu od píky předělat a přizpůsobit její funkcionality klasické prohlížečové verzi.

Nekonečné rolování

nové verzi si tak můžete dopřát téměř všechno, na co jste zvyklí. Zcela jistě si hned na první pohled všimnete, že mobilní verze je černá. Rozhodli jsme se v první verzi otestovat něco nového a pro nás nezvyklého, ale hlavně něco, co se vám bude dobře číst, ať už budete kdekoliv. Novou mobilní Ednu můžete číst klidně celý den bez zbytečného klikání. Hlavní stránky jsme vyzdobili nekonečným rolováním, takže při své cestě do školy či práce můžete obsah Edny procházet klidně až do minulého roku. Kdo z vás dojde na konec?

Jednoduchá orientace

Díky možnosti vyhledávat seriály se snadno dostanete na váš oblíbený seriál, kde si hned na první pohled všimnete, v jakém stavu jsou titulky k aktuální epizodě. Titulky si můžete pohodlně stáhnout do vašeho mobilního zařízení, takže vám už vůbec nic nebrání přehrávání oblíbených seriálů.

Hodnoťte & diskutujte

Po zhlédnutí epizody ji můžete rovnou ohodnotit, čímž si i epizodu označíte jako zhlédnutou. Díky přidaným diskuzím můžete s dalšími seriálovými nadšenci řešit aktuální vývoj seriálu, a to nejen pod články, ale i v hlavních seriálových diskuzích.

Mějte přehled díky Bedně

V nové mobilní Edně nechybí ani Bedna, kde si snadno zjistíte stav vašich oblíbených seriálů. Při přihlášení do profilu se můžete podívat, kolik času jste již během svého života proseriálovali a následně můžete zkontrolovat své oblíbené diskuze.

Testujte mobilní Ednu s námi

Ze začátku mějte s naší novou verzí trpělivost. Může se vám stát, že něco nebude fungovat tak, jak by mělo. Proto budeme rádi, když nám o tom dáte vědět, třeba v diskuzi tohoto článku. Popřípadě můžete chyby nahlásit našim adminům, kteří jsou tu pod nicky @1Bobesh1, @Thomas a @Xavik. Těšíme se na vaše reakce.

Tohle je jen začátek

Naše nová, černá Edna je jen prvním krokem, rozhodně neusneme na vavřínech a už teď máme velký seznam tipů, co nám v mobilní verzi chybí. Určitě se nemusíte bát, že byste přišli o oblíbené palcování. Seznam chystaných úprav je dlouhý, ale my na něm budeme velmi pilně pracovat, abychom vám další novinky představili co možná nejdříve. Zároveň nezapomínáme na náš slib o mobilní aplikaci, na kterou se teď začneme pořádně soustředit. V galerii článku se můžete podívat na další fotky mobilní Edny, nebo ji prostě rovnou navštivte a seznamte se s ní sami.



Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!