Sraz Edna.cz

1.5.2011 0:00



První společný sraz fanoušků Edna.cz se bude konat dne 4.6.2011.

A sraz to nebude jen tak obyčejný. Nejprve pro vás máme přichystaný malý seriálový maratón seriálů, které jste nedávno vybrali v anketě. Poté se přesuneme do nejbližší hospůdky, abychom letošní seriálovou sezónu náležitě oslavili :)

Sraz začíná ve 14:00 v budově Filozofické fakulty Univerzity Karlovy na Náměstí Jana Palacha v Praze. (mapa). Kdo zažil finále Lost v předchozích letech, je na správném místě :) Jedná se o velký sál číslo 131, kde se budou promítat finálové díly těchto seriálů (prozatím toto pořadí).

V 18:30 je připravena rezervace v hospůdce Malostranská pivnice, která se nachází přes řeku naproti budově FF UK {mapa]. Kdo byl loni na srazu Lost.cz, je to ta samá restaurace, jen jiná místnost :) Máme samostatný salónek, který se nachází v dolní části, hned doleva u výčepu. Navigace platí hlavně pro ty, kdo přijdou až do hospody, z promitání je plánován společný po šesté hodině.

Nejen pro tyto účely budeme od vás potřebovat potvrzení účasti, abychom věděli, s kolika lidmi máme počítat. Vstup je zdarma :)

Budeme se na vás těšit a doufáme, že dorazíte v hojném počtu! :)

Další otázky a diskuze ve fóru www.edna.cz



Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!