Využij obsah Edny naplno a získej HBO GO

Využij obsah Edny naplno a získej HBO GO

20.12.2017 21:33


Pro opravdové seriálové fanoušky jsme si připravili parádní soutěž. Máte jedinečnou možnost vyhrát kupón k videotéce HBO GO. Stačí jen hodnotit obsah Edny.


Určitě jste si všimli, že stanice HBO během listopadu přišla s možností pořídit si jejich videotéku HBO GO, aniž byste měli předplacené HBO jako kabelovku. K té příležitosti jsme si pro vás ve spolupráci s HBO připravili soutěž o tři kupóny, díky kterým získáte přístup k HBO GO až na rok zdarma. Budete tak moci zdarma celý rok využívat kompletně celou videotéku HBO, která čítá řadu zajímavých titulů, jež rozhodně chcete vidět. A neustále se rozšiřuje o nová díla. Teď se určitě ptáte, co pro výhru musíte udělat?

Stačí jen začít využívat obsah Edny naplno a ohodnotit vše, co jste kdy viděli, právě sledujete a ještě uvidíte. Kupóny totiž rozdáme těm uživatelům, kteří během konání soutěže ohodnotí nejvíce seriálů, epizod a postav.

O co se tedy v naší soutěži hraje?

O jeden roční kupón k videotéce HBO GO
O dva tříměsíční kupóny k videotéce HBO GO

Jaké je rozdělení cen?

Roční kupón získá uživatel, který během konání soutěže ohodnotí nejvíce epizod.
Tříměsíční kupón získá uživatel, který během konání soutěže ohodnotí nejvíce seriálů.
Tříměsíční kupón získá uživatel, který během konání soutěže ohodnotí nejvíce postav.

Pravidla soutěže jsou následovná:

Věříme, že vás soutěž bude bavit a obsah Edny si projdete zprava doleva a zleva doprava, abyste ohodnotili vše, co máte v malíku.



Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!