Zabraňte tomu, aby vám Bedna zčervenala

Zabraňte tomu, aby vám Bedna zčervenala

26.6.2020 11:42


V poslední době jsme intenzivně připravovali vylepšení Bendy, které jsme právě nahodili. Přečtete si o všech novinkách, které jsme do ní přidali.


Bedna představuje na Edně něco, čemu jsme v poslední době věnovali z hlediska vývoje nejvíce pozornosti. Další usilovnou práci však máme za sebou, a proto nastal čas vám představit ovoce, které budeme sklízet. Bedna se totiž opět dočkala několika vylepšení, která stojí za zmínku.

Jako první jsme ke každému vašemu seriálu v Bedně přidali procenta, nyní tedy budete mít větší přehled v tom, jak velkou část konkrétního seriálu jste právě viděli. Dosud jsme měli v Bedně zavedeno jen epizodní určení, nyní tu tedy máme epizodní i procentuální.

Proč se však v nadpisu zmiňujeme o červené barvě? Bedna byla dosud výhradně modrá, ale když se do ní podíváte nyní, tak zjistíte, že se v ní nachází i ikonky červených barev. Je to tak z toho důvodu, že jsme Bednu nyní mimo jiné propojili s hodnocením seriálů a postav.

Systém funguje jednoduše, pokud máte seriál ohodnocený, ikonka zápisníku svítí modře, pokud ne, ikonka svítí červeně. Stejně je tomu i u postav – všechny postavy musíte mít ohodnocené, aby ikonka panáčka svítila modře. Pro přehlednost jsme k jednotlivým postavám přidali křížky a fajfky, abyste hned věděli, které postavy máte a nemáte ohodnoceny. Pokud panáček svítí šedě, znamená to, že u seriálu nemáme vedeny žádné postavy v databázi.

Co říkáte na tato vylepšení? Budete nyní více hodnotit?



Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!