Zapoj se do editace obsahu epizod i ty

Zapoj se do editace obsahu epizod i ty

7.6.2020 20:49


V současné době se snažíme na Edně vyplnit všechny prázdné stránky, což není zrovna lehký úkol. Přiložit ruku k dílu tak můžeš i ty.


Možná jste si všimli, že se v profilech epizod objevily ne zrovna dobré popisky epizod. Možná se ptáte, proč jsme k tomuto kroku přistoupili. Důvodem jsou prázdné stránky, které na webu nesmíme mít. Proto vymýšlíme varianty, jak jednotlivé stránky naplnit.

První úkol nám sice nevyšel na jedničku, proto si neustále lámeme hlavu, jak to napravit. Právě proto startujeme na Edně akci, díky které se můžeš do tvorby webu zapojit i ty! A nezabere ti to ani moc času.

Dokoukal jsi právě epizodu, kterou si chceš označit jako zhlédnutou, a nepřijde ti popis dostačující? Tak nám pošli ten svůj a my ho vložíme na web. Zbavíme se tak řady nepřesných překladů a vyplníme Ednu kvalitním obsahem. O to nám přeci všem jde. Mít Ednu parádní.

Jak tedy postupovat?

Epizody, které nemají vyplněný obsah naším redaktorem nově obsahují kontaktní boxík:

Měj na Edně svůj text i ty.

Zde stačí vyplnit svůj e-mail. Následně se můžeš rozepsat, co hrdlo ráčí o tom, co se v dané epizodě událo. Délka textu je jenom na tobě. Ideální by byl alespoň odstavec, který půjde rozdělit mezi anotaci a text epizody. Nakonec dáš odeslat a je to. Jeden ze správců stránky pak zkontroluje správnost, tvůj text následně přidá a pak se ti ozve na e-mail.

Tak co, vyzkoušíš to i ty?



Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!