Zasoutěžte si s námi o poukazy Hospodského kvízu

Zasoutěžte si s námi o poukazy Hospodského kvízu

4.2.2021 17:18


Znáte Hospodský kvíz a mrzí vás, že si ho nyní nemůžete zahrát? Pokud ano, máme tu pro vás jedno řešení.


Hospodský kvíz už nejspíše znáte, ale pro osvěžení paměti, to je ta parta lidí, co vymýšlí vědomostní a zábavné kvízy na nejrůznější témata už několik let a pořád je to baví.

I je tato nelehká doba donutila přejít z offline prostředí do toho online a nyní dělají kvízy, které si můžete zahrát jednoduše z pohodlí domova. A my jsme od nich pro naše fanoušky dostali poukazy právě na Kvízy na doma.

O co a jak se bude hrát?

Hrajeme přesně o 10 poukazů v hodnotě 300 Kč s platností na jeden rok. Tyto poukazy můžete využít k nákupu libovolných kvízů na webu Kvíz na doma. Poukaz není omezen pouze na filmové a seriálové kvízy, i když právě těch je k dispozici požehnaně.

A nyní k pravidlům soutěže. Na e-mailovou adresu soutez@edna.cz pošlete své odpovědi na níže uvedené otázky. Do předmětu e-mailu zprávy napište „Hospodský kvíz“ (bez uvozovek). Soutěže se můžete účastnit do 11. února 2021 včetně. Do zprávy nezapomeňte napsat svou edňáckou přezdívku.

Soutěžní otázky

  1. Z jakého filmu pochází úvodní obrázek kvízu České filmy – pětikolový, který je k dispozici na již zmíněném webu Kvíz na doma?
  2. Kolik otázek obsahuje kvíz o Harrym Potterovi, který najdete na témže webu?

Přejeme hodně štěstí v soutěži!



Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!