Krvavá jízda definitivně dojezdila

Krvavá jízda definitivně dojezdila

7.9.2017 19:20


Jak rychle se krví poháněné motory přihnaly na naše obrazovky, tak rychle z nich bohužel opět zmizí. Tvůrce seriálu oznámil, že seriál Blood Drive po první sérii končí.


Seriál, který se pokusil oprášit slávu starých hororových témat byl zpočátku svěžím větrem na našich obrazovkách. Sledovanost premiérové epizody dosáhla 835 tisíc diváků a podílu sledovanosti 0,24. Velmi brzy však následoval strmý pád a celou sérii epizody víceméně přežívaly na polovině zájmu, což Krvavou jízdu odsunulo na chvost žebříčku pořadů stanice Syfy. Přestože sledovanost byla nízká, seriál měl slušné reakce od fanoušků na sociálních sítích a od kritiků. Ani to ho však osudu neuchránilo. Navzdory tomu, jak se stanice poslední dobou snaží přicházet s neortodoxními a zábavně podivnými náměty, tento příběh se úspěchu nedočká a s finálovou epizodou tak nastává úplný konec dobrodružství Juliana Slinka, Arthura Baileyho, Grace d'ArgentovéChristophera Carpentera a jednotky Aki.

Krvavá jízda dojezdila. Foto: Syfy

„Ten nápad byl v mé hlavě přes pět let. Mrzí mě, že seriál tolik nezabodoval, ale nemůžu uvěřit, že jsme dokázali na televizní obrazovky přivést celou řadu takto šíleného seriálu!“, prohlásil k ukončení tvůrce seriálu James Roland. „Navzdory tomu faktu, že nás zrušili, byla to právě stanice Syfy, která měla tu odvahu dát seriálu zelenou. To oni na sebe vzali to riziko, za což jsem jim navždy vděčný. A to i přesto, že mě solidně nakrkli, když jsme si nemohli dovolit ukázat všechny ty nechutnosti, šulíny a cecky.“

A jak seriál Blood Drive zapůsobil na vás? Přáli byste si více podobného žánru grindhouse?


Jít na Blood Drive | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!