Padla poslední klapka!

Padla poslední klapka!

3.1.2014 20:11


Dvouhodinový film, který má uzavřít osudy hrdinek (ale i hrdinů, samozřejmě) seriálu, je dotočen. Co si pro nás tvůrci přichystali?


Fanoušci z celého světa byli nemile překvapeni, když v dubnu stanice Global TV oznámila, že 2. série je poslední. Jejich rozhořčení se ale částečně zmírnilo s oznámením, že nás čeká dvouhodinový film, který celý příběh uzavře. A přestože se našli i tací, kteří tvrdili, že z toho nic nebude a že se stanice jen snaží fanoušky uchlácholit, není tomu tak!

Natáčení začalo 30. října 2013 a podle plánu skončilo 21. listopadu. Na plac se vrátily všechny staré známé tváře a příběh začíná tam, kde skončila poslední epizoda.

Teď ale k tomu, co nás ve filmu čeká: Vrátíme se do jara roku 1943, kdy mají mocnosti Osy výrazně navrch. Německé ponorky útočí na spojenecké lodě v Atlantiku, ničí potřebné zásoby a způsobují těžké ztráty. Naději vidí Spojenci ve výrobě nového sonarového vybavení. A tato výroba se po vybombardování britských továren přesouvá do továrny VicMu. V té ale, jak se zdá, řádí sabotér. Gladys, kterou naverbovala spojenecká kontrarozvědka, je nucena špehovat své přátele a kolegy, aby sabotéra vypátrala. V této nervózní atmosféře bude Gladys muset přehodnotit vše a všechny, kterým dosud věřila… Co se týče vývoje dalších dějových linek, o těch zprávy zatím nejsou, ale jistě nezůstanou nevyřešené.

Přesné datum premiéry není známé, stále platí, že by se film měl objevit koncem tohoto roku.


Jít na Bomb Girls | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Ale k tomu se musíš registrovat nebo se přihlásit!

Zatím žádné komentáře