Práce se skutečným ohněm

Práce se skutečným ohněm

9.3.2016 19:16


Momentálně nás teď čeká malá pauza od dalšího dílu, který se bude vysílat 30. března. Pauza je údajně zapříčiněna startem nové sezóny The Voice. V nedávném rozhovoru se některé postavy vyjádřily o tajemství, jak na place podat nejlepší výkon se skutečným ohněm.


Taylor Kinney alias Kelly Severide a další herci promluvili o skutečném ohni. Kinney podotkl, že sice může vypadat lépe v hasičském obleku, ale opravdu dobře v něm vypadají ti, kteří tuto práci skutečně dělají. Dále během rozhovoru novináři diskutovali s producentem o tajemství vytváření dobrých scén.

(Foto: NBC)

Nově příchozí Steven R. McQueen (Jimmy) řekl: „V nadpřirozenu jako je třeba seriál The Vampire Diaries si máte představit, že něco vidíte, zatímco v Chicago Fire jste v senzaci, že je tam opravdové hořící auto.“ McQueen, který dříve hrál v The Vampire Diaries, připomněl, že musel navštívit řadu požárních stanic a ptát se hasičů na jejich opravdové zkušenosti s ohněm.

Joe Minoso (Joe Cruz) ocenil hasiče, kteří riskují své životy pro záchranu jiných. Christian Stolte (Mouch) se vyjádřil, že při podávání svých hereckých výkonů mu velice pomáhá práce s živým ohněm. Jesse Spencer (Matt Casey) pouze podotkl, že velmi rád natáčí scény s Monicou Raymund (Gabriela Dawson).

(Foto: NBC)

Zdroj: Parent Herald


Jít na Chicago Fire | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Ale k tomu se musíš registrovat nebo se přihlásit!

Zatím žádné komentáře