Kousek z Razy do každé rodiny

Kousek z Razy do každé rodiny

29.9.2017 16:34


Seriál už byl jednoznačně ukončen, s tím se bohužel už nedá nic dělat. Nyní došlo i na rozebírání natáčecích kulis a tady se tvůrci rozhodli opět zakročit. Místo běžného rozprodávání rekvizit v aukcích je fanouškům prostě rozdají!


Prodeje rekvizit nejsou nic nového. Určitě je lepší, pokud některé kusy získají nadšení fanoušci, než aby skončili někde na skládce či byly restaurovány pro nové natáčecí kulisy. K aukcím rekvizit došlo už v minulosti u mnoha známých seriálů, ať už například Hvězdná brána či třeba Battlestar Galactica. Joseph Mallozzi však měl to štěstí, že se mu s vedoucím produkční společnosti Prodigy Pictures, Jayem Firestonem, podařilo dojednat ještě mnohem lepší možnost. Rekvizity, kostýmy, ale i části kulis prostě fanouškům rozdají za jejich oddanost k seriálu. Bude pro to stačit jen sepsat, co pro vás serial Dark Matter znamená. Během nadcházejícího týdne by mělo dojit ke katalogizování veškerých dostupných předmětů a následně budeme moci býti svědky jejich obdarovávání fanouškům. Některé fotografie z natáčecích prostor si můžete prohlédnout již nyní na Josephově blogu. A můžete si i přečíst uveřejněný scénář, konkrétně k epizodě S03E09 Isn't That a Paradox? a již brzy by mohl být uveřejněn i scénář k epizodě S03E04 All the Time in the World.

Měli byste také zájem o nějaký upomínkový předmět na seriál? Jaký kousek byste měli doma nejraději? Spíše tričko či čepici s logem, pistoli Bubba nebo rovnou celý můstek Razy?


Jít na Dark Matter | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!