Posádka Razy se s námi loučí

Posádka Razy se s námi loučí

2.9.2017 17:03


Stanice Syfy i tvůrce seriálu Joseph Mallozzi oznámili, že navzdory třeskutému a velmi otevřenému finále třetí řady se Dark Matter další série již nedočká.


„S velkým zármutkem musím potvrdil onu zprávu, že stanice Syfy po třech řadách zrušila seriál Dark Matter. Říct, že jsem neuvěřitelně zklamaný, by bylo slabé slovo,“ napsal Joseph Mallozzi na svém blogu a dodal: „Chtěl bych hodně poděkovat celému našemu úžasnému tvůrčímu týmu, skvělému obsazení a hlavně vám všem, naším neuvěřitelným fanoušků. Všichni jste si zasloužili něco lepšího.“

Roztříštěná posádka Razy zakončila své dobrodružství s velmi otevřeným koncem. Foto: Syfy

Přestože seriál letošní řadu nezaznamenal až tak velké propady sledovanosti a byl zakončen velmi otevřeně, dalšího pokračování se již nedočkáme a dechberoucí finále třetí řady bude jeho závěrem. Poslední kapkou naděje tak jako vždy mohou být petice za pokračování na internetových kanálech jako Netflix a Amazon či do hry například vstoupí nový hráč. Nedávno totiž známý pornoserver Xhamster nabídl pokračování u seriálu, který z finančních důvodu utnul paradoxně právě samotný Netflix ;-)
Malou náplastí může být také zpráva, že alespoň seriál Killjoys se dočká prodloužení na další dvě řady, než bude také nadobro ukončen.

Nakolik vás ukončení seriálu zasáhlo? Chtěli byste alespoň úctyhodné zakončení na stránkách komiksu, odkud původní námět vzešel? A dokážete si v dnešních seriálových vodách příběhů z vesmíru najít dostatečného náhradníka?


Jít na Dark Matter | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!