Bývalý tvůrce Daredevila by na Netflix rád přivedl seriál o Moon Knightovi

Bývalý tvůrce Daredevila by na Netflix rád přivedl seriál o Moon Knightovi

3.4.2018 16:30


Známý tvůrce Steven S. DeKnight, který stojí například za seriálem Spartacus či první sérii Daredevila, by na Netflix rád přivedl další komiksový seriál z dílny Marvelu.


Již delší dobu prohlašuje tvůrce Steven S. DeKnight, že by rád vytvořil seriál o Moon Knightovi, který je jeho oblíbeným hrdinou z komiksů. V komiksech se jedná o bývalého vojáka a archeologa, který se v Egyptě smrtelně zranil. V tu chvíli se však propadl do hrobky egyptského boha Konshu, který uzdravil jeho rány a propůjčil mu svou moc. Vlastním jménem se jmenuje Marc Spector a má velmi blízko k hrdinům, kterým Netflix věnoval vlastní seriály.

„Vůbec by mi nevadilo, kdybych se jednoho dne vrhl na seriál o Moon Knightovi. Ve vesmíru Marvelu je tolik postav, které mám rád. Když jsem se upsal Daredevilovi, tak jsem projevil zájem o Iron Fista a Punishera, které oba zbožňuji. Rád bych přivedl na svět i Moon Knighta. Je to skvělá, opravdu skvělá postava,“ řekl Steven S. DeKnight.

(Foto: Marvel)

Moon Knight by k ostatním hrdinům na Netflixu rozhodně zapadl, ale problém možná bude v právech. Kdyby měl takový seriál skutečně vzniknout, tak už by nejspíše nespadal pod Netflix, ale pod novou streamovací službu společnosti Disney. Předně se tedy nabízí otázka, zda sám Netflix může i nadále rozšiřovat seriály od Marvelu, které vlastní.

Nakonec DeKnight řekl, jak se mu líbí současné seriálu od Marvelu na Netflixu: „Koukám na všechny. Svůj strávený čas u Daredevila jsem zbožňoval. Chtěl jsem pomoci svým starým kamarádům Drewu Goddardovi a Jephu Loebovi. Sleduji všechny seriály od Netflixu ze světa Marvelu. Mám rád lidi z Marvelu i Netflixu a myslím, že dělají skvělé seriály. Obzvláště Luke Cage, toho jsem si užíval nejvíce.“

Zdroj článku: Comic Book


Jít na The Defenders | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!