České titulky k první řadě seriálu The Punisher

České titulky k první řadě seriálu The Punisher

28.11.2017 17:10


Nový seriál zaměřující se na Punishera se dočkal českých titulků ke všem epizodám první série. Překlad je nyní u konce a vy si můžete vychutnat všechny díly s našimi titulky.


Zabralo to dvanáct dní usilovné práce, ale vydařilo se. Všechny titulky k první sérii Punishera si nyní můžete stáhnout na našem tematickém webu. Pokud jste tedy čekali, až budou titulky ke všem třinácti epizodám, tak nyní si můžete seriál vychutnat naplno.

Tímto bychom rádi poděkovali všem překladatelům, kteří se na tvorbě českých titulků k tomu seriálu podíleli. Patří mezi ně @Hurley, @JKS, @joyeux, @L0newolf a @twister78. Zvláštní díky patří @OlafDarkovi, který se staral o korekce. Vše probíhalo pod taktovkou @Xavika, který celý překlad vedl a dělal hlavní korekce.

Není však důvod k tomu, abyste náš web přestali navštěvovat. Již brzy pro vás připravíme články týkající se samotného seriálu a doplníme do naší databáze nové postavy. Proto nikam neodcházejte.

Punisherem však komiksový svět na Netflixu nekončí. Jako další nás čeká druhá série Jessicy Jones, která se dočká své premiéry někdy na jaře příštího roku. Pro další informace sledujte náš web.


Jít na The Defenders | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!