Dočkáme se ve třetí sérii Hellcat? Možné to je

Dočkáme se ve třetí sérii Hellcat? Možné to je

21.4.2018 13:00


Konec druhé série Jessicy Jones naznačil, že bychom se v pokračování mohli dočkat další superhrdinky. A tou nebude nikdo jiný než Trish Walker.


Jessica Jones nikdy netoužila po tom být superhrdinkou, zatímco její nejlepší kamaráda Trish Walker ano. Své důvody nám prozradila ve druhé sérii, a proto podstoupila nebezpečnou operaci, kterou provedl Dr. Karl Malus. S Trish to vypadalo velmi špatně, ale nakonec svým zraněním nepodlehla.

Konec druhé řady napověděl, že bychom se jejího superhrdinství, které má svou předlohu v komiksech, mohli nakonec dočkat. V komiksech totiž vystupuje tato postava pod přezdívkou Hellcat, která se vydává za superhrdinku v kostýmu kočky. Jednu dobu byla dokonce i členkou Defenders.

(Hellcat na obálce komiksu. Foto: Marvel)

Náznaků na Hellcat jsme se dočkali opět několik. Trish toužila po tom pomáhat Jessice, a proto používala inhalátor Willa Simpsona. Hlavního pomrknutí jsme se dočkali na konci druhé série, kdy Trish před vstupem do výtahu zabránila pádu svého mobilu na zem za pomocí nohy. Experiment Dr. Maluse zřejmě nevyšel podle plánů, ale nějaké menší schopnosti jí jednoznačně dal. V tomto případě se jedná o zrychlené reflexy.

Nakonec je pro přítomnost Hellcat i samotná představitelka Rachael Taylor, která na toto téma prozradila následující: „Jsem si jistá, že tvůrkyně Melissa Rosenberg připraví nějakou její verzi do další série.“

Chtěli byste se dočkat Hellcat, nebo by se Trish neměla přidávat na stranu hrdinů?


Jít na The Defenders | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!