Herec Michael Nathanson mluví o své roli a zážitcích z natáčení

Herec Michael Nathanson mluví o své roli a zážitcích z natáčení

2.2.2018 14:14


Michael Nathanson si v první sérii Punishera zahrál agenta Sama Steina. V další řadě se ho sice už nedočkáme, ale aspoň si můžete přečíst pár věcí, které o seriálu pověděl.


Herec Michael Nathanson se dozvěděl o castingu na nový seriál z dílny Marvelu, a proto zkusil své štěstí. Původně se ucházel o roli Micra, ale roli nedostal. Za pár týdnů mu však tvůrci zavolali a řekli mu, že by pro něj měli jinou roli. Tou se nakonec stala postava Sama Steina.

Kromě svého zážitku z castingu se herec nedávno vyjádřil i k pár událostem, ke kterým v Punisherovi došlo. Nejdříve promluvil na téma Samovy smrti: „Bylo to těžké, ale na druhou stranu to byla tak ikonická smrt. Věděl jsem, že po této události budu muset odejít ze seriálu. Na natáčení byla děsná zima, natáčeli jsme to totiž v zimě. Všude jsem měl napuštěnou krev, bylo to hodně brutální. Musel jsem v té krvi ležet opravdu dlouho. Myslím, že všem to připadalo nechutné i smutné. Ben byl ale skvělý, pořád mi říkal: ‚Moc se ti omlouvám! Musím to udělat!‘ A já na to: ‚V pohodě, chlape. Bodni to do mě.‘“

(Foto: Netflix)

Během první poloviny první série to vypadalo, že si Sam a Dinah něco mezi sebou začnou. „Jak jsme natáčeli, tak mě to čím dál víc napadalo. Kdybych v seriálu zůstal déle, tak by k tomu podle mě došlo. Myslím, že agentku Madani přitahují nebezpeční muži, ale i tak jsem to trochu do hraní přidával. V té poslední chvíli, kdy jsem zjistil tu věc a snažil jsem se jí to tak zoufale říct, došlo k okamžiku, kdy jsem všechno vzdal a říkal jsem jí očima, jak moc ji mám rád. Vybrala si špatně, to nemůžete popřít,“ řekl Nathanson.

Nakonec Nathanson pověděl, že překvapivě u Marvelu nekončí: „Čeká mě s Marvelem pár vyřizování, o kterém vám ale nemohu ještě povědět. Řeknu vám jen to, že moje propojení s Marvelem není tak mrtvé jako se Samem Steinem.“

Jak se vám postava Sama Steina líbila. Mrzí vás, že se ho už nedočkáme?

Zdroj článku: MCUExchange


Jít na The Defenders | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!