Již ve druhé řadě Iron Fista by se Danny Rand měl dočkat svého kostýmu

Již ve druhé řadě Iron Fista by se Danny Rand měl dočkat svého kostýmu

15.9.2017 16:00


Ze čtveřice newyorských hrdinů je stále Daredevil jediným, který nosí kostým. Největším kandidátem na druhý kostým je rozhodně Iron Fist.


Fanoušci doufali, že se Danny Rand dočká svého typického kostýmu z komiksů již v The Defenders, ale nestalo se tak. Nicméně Danny je rozhodnutý chránit město a k tomu bude dříve či později potřebovat tajnou identitu. Krytí by mu rozhodně mohl poskytnout hrdinský kostým.

Narážek na Iron Fistův komiksový kostým jsme se dočkali již několikrát. V komiksech má tento kostým zelené a žluté zbarvení. Takové barvy má například oblek, který Danny nosil v Kchun-Lunu. V The Defenders jsme se zároveň dočkali záběru, kde měl Danny na sobě jiné oblečení v barvách žluté a zelené.

(Foto: Netflix)

Svůj názor na věc řekl i samotný Dannyho představitel: „Určitě se ho dočkáme. Nejsem scenárista ani producent seriálu, takže tohle já nijak neovlivním. Ale z pohledu herce si myslím, že se ho dočkáme. Doufám v to.“

Kostýmu jsme se zatím sice nedočkali, ale je velmi pravděpodobné, že druhá série Iron Fista to napraví. Těšíte se na Dannyho hrdinský oblek?


Jít na The Defenders | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!