Pokračování Punishera se začne natáčet už na konci února

Pokračování Punishera se začne natáčet už na konci února

14.2.2018 17:00


Druhá řada seriálu The Punisher se začne natáčet poměrně brzy. Kromě toho tu máme první náznak toho, na co se v pokračování můžeme těšit. A pokud se seriál bude skutečně držet této tematiky, tak se můžeme těšit na mnohem temnější podívanou.


Dle webu Spoiler TV se natáčení druhé řady seriálu The Punisher rozjede už 26. února tohoto roku. Natáčení by mělo trvat 20. července, což jednoznačně naznačuje, že se druhé série zřejmě dočkáme už v první polovině roku 2019. V roce 2019 se totiž před Punisherem dočkáme ještě druhé řady Iron Fista.

Toto brzké natáčení je poměrně překvapivé, ale dokazuje jen to, že Netflix chce vydávat tři komiksové seriály z dílny Marvelu za jeden rok. Tento trend započal už roku 2017, kdy jsme se dočkali Iron Fista, The Defenders a Punishera. Rok 2018 na tom bude podobně, protože se nejdříve dočkáme druhé série Jessicy Jones, poté pokračování Lukea Cage a následně třetí série Daredevila.

(Bude Punisher ještě temnější? Foto: Netflix)

Kromě toho publikoval web That Hashtag Show velmi zajímavou informaci týkající se druhé série. Na základě nových castingů tamní redaktoři přišli s tím, že druhá řada neohroženého kata zpracuje dějovou linii komiksu The Slavers, která se zaměřuje na dětské sexuální otroctví. Pokud se na toto téma seriál skutečně zaměří, tak se bude jednat o ještě temnější sérii.

Castingy byly vypsány na postavy jménem Annie Bier, Kim Davis a Melvin Skelling. Annie Bier je popisována jako chytrá teenagerka na útěku, Kim Davis bude třicetiletá terapeutka a Melvin Skelling bude policejní detektiv. Tato jména postav zatím nejsou definitivní a určitě se časem změní. Pokud by se seriál skutečně zaměřil na komiks The Slavers, tak by totiž tyto postavy odpovídaly mladé Viorce, která se stala obětí sexuálního otroctví, sociální pracovnici Jen Cooke a detektivovi Martinu Soapovi.


Jít na The Defenders | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!