Šest největších otázek, na které se fanoušci ptají po konci The Defenders

Šest největších otázek, na které se fanoušci ptají po konci The Defenders

18.9.2017 17:00


Seriál The Defenders sice zodpověděl pár otázek, ale zároveň jich po svém konci pár zanechal. Podíváme se na šest největších, které fanouškům nedají spát.


1) Jak to dopadlo s madam Gao?

Madam Gao se stala poměrně oblíbenou postavou, u které však nyní nevíme, zda žije, či je mrtvá. Tato otázka bude pravděpodobně zodpovězena v nadcházejících sériích Netflixu, s největší pravděpodobností až ve druhé řadě Iron Fista.

2) Jak Daredevil přežil?

Kolaps budovy málem pohřbil Matta Murdocka, ten však přežil. Jsme sice rádi, že jsme o Ďábla z Hell's Kitchen nepřišli, ale zajímá nás, jak vlastně přežil. Nebo spíše, kdo ho zachránil.

3) Co se stalo s Kchun-Lunem?

Na konci první série Iron Fista se Danny dozvěděl, že Kchun-Lun byl zničen. Zničení Kchun-Lunu se řešilo i v The Defenders, ale ani tam jsme se nedočkali jasné odpovědi. Jak to tedy s Kchun-Lunem dopadlo? I to se zřejmě dozvíme až ve druhé řadě Iron Fista.

4) Jak to bude dál s draky?

Draci hráli překvapivě velkou roli v seriálu The Defenders, protože dračí kosti byly tajnou substancí Ruky. Sehrají ještě draci nějakou roli v nadcházejících sériích? A dočkáme se někdy Nesmrtelného Šou-Laa?

5) Jak byl oživen Bakuto?

Pokud si dobře vzpomínáte, tak na konci první série Iron Fista Colleen porazila Bakuta. Ten se však objevil v The Defenders, protože ho Ruka oživila. Jak to ale udělala, když Alexandra vypotřebovala poslední možné oživení na Elektru, která zemřela dřív než Bakuto?

Zde může být platná jedna odpověď. Události, které se staly v první řadě Iron Fista, se staly dříve než události druhé série Daredevila. Nicméně chronologii těchto dvou seriálů nám seriál The Defenders neodhalil.

6) Kam se poděl Punisher?

Pokud jste čekali, že se v seriálu The Defenders objeví Frank Castle, tak jste se zmýlili. Kam se však poděl? To, co dělal během bitvy o New York, zřejmě zjistíme v nadcházejícím seriálu The Punisher.

Foto: Netflix


Jít na The Defenders | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!