Tvůrce mluví o odlišné sérii, novém hlavním padouchovi a návštěvě Iron Fista

Tvůrce mluví o odlišné sérii, novém hlavním padouchovi a návštěvě Iron Fista

12.4.2018 16:30


Druhé série Lukea Cage se dočkáme za dva a půl měsíce, a proto se tvůrce seriálu a představitel hlavní postavy rozpovídali o věcech, na které se v pokračování můžeme těšit.


Tvůrce Cheo Hodari Coker a protagonista Mike Colter nedávno mluvili o pokračování seriálu Luke Cage a prozradili toho poměrně hodně. Představitel Lukea nejdřív promluvil o tom, kde druhá série odstartuje: „Všechno teď pro Lukea vypadá skvěle, má přítelkyni a je místním hrdinou. Co se může pokazit, že? Luke je však svým vlastním nepřítelem, a to je něco, co mě na něm baví, protože zrovna nerozumí následkům svých činů. Dělá chyby. Nyní je hrdinou, který odhalí svou popularitu a který si ji bude i užívat. Slouží lidem Harlemu jako odpověď na jejich otázky. Má teď spoustu zodpovědnosti.“

Během první série si fanoušci často stěžovali na to, že první polovina byla mnohem lepší než ta druhá. Tvůrce říká, že to je něco, co v seriálu prostě museli vyzkoušet: „Byl to dobrý pokus. Někoho bavila celá série, některým přišla první půlka lepší než druhá. Rozumím oběma stranám, ale chtěli jsme tu sérii udělat jinak, tak jsme to zkusili a doufali jsme, že se to lidem bude líbit. Pokud to fandové považují za chybu, tak je to v pořádku. Ve druhé sérii na to půjdeme zase jinak.“

(Luke bude novým hrdinou Harlemu. Doslova. Foto: Netflix)

Ve druhé sérii bude ústředním padouchem Bushmaster, který má v komiksech hodně společného s Lukem, Dannym a Misty. Podle tvůrců se jedná o padoucha s odolností vůči kulkám, ale odolává jim jinak než Luke. Oba dva mají podobnou sílu, ale Bushmaster se trochu jinak uzdravuje. Zahraje si ho herec Mustafa Shakir.

V seriálu bude mimo jiné dodržen i jeho původ z Karibiku. „Jamajka byla vždy místem vzdoru. Byla první, která řekla, že má svou vlastní vládu a že ví, jak věci řídit. Takové vlastnosti jsme vložili do Bushmastera,“ řekl tvůrce seriálu. Bushmaster však nebude jediným padouchem, kterému Luke bude čelit, protože již delší dobu víme, že se v pokračování objeví herečka Gabrielle Dennis, která si zahraje Nightshade.

Dále se dočkáme prvního pořádného crossoveru mezi seriály, když nebudeme počítat seriál The Defenders. Ve druhé sérii Lukea Cage navštíví Danny Rand svého kolegu Defendera. „Danny pomůže Lukeovi s jeho čchi. Je to jedna z nejvíce zábavných věcí, které jsme kdy dělali,“ řekl Cheo Hodari Coker. Kromě toho byla odhalena nová fotografie z druhé série, na které jsou právě Iron Fist a Luke Cage.

(Danny a Luke opět spojí své síly. Foto: Netflix; Zdroj: Pilot TV)

Druhé série Lukea Cage se dočkáme 22. června 2018, kdy bude vypuštěno všech 13 dílů. Určitě předtím zhlédněte i všechny ostatní série od Marvelu na Netflixu.

Zdroj článku: MCUExchange


Jít na The Defenders | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!