V nadcházejících řadách bychom se měli dočkat více crossoverů

V nadcházejících řadách bychom se měli dočkat více crossoverů

17.9.2017 18:00


Dokázali byste si představit Lukea Cage v seriálu Iron Fist? Nebo Jessicu Jones v Daredevilovi? V nadcházejících řadách k něčemu podobnému možná dojde.


Čtyři newyorští hrdinové se konečně poznali, a to v seriálu The Defenders. Logicky z toho musí vyplývat, že by se sem tam mohli potkat i v jiných seriálech, protože se znají a mají na sebe kontakt. První takový crossover proběhl už v první řadě Jessicy Jones, kdy se v seriálu objevoval Luke. Další příklad snad nemá ani cenu zmiňovat, nicméně všichni víme, že Claire byla taktéž součástí všech čtyř seriálů, díky čemuž jsme se neustále dočkávali menších crossoverů.

(Kdy se Luke a Danny opět objeví po svém boku? Foto: Netflix)

Nyní by se tyto crossovery měly týkat již hlavní čtveřice hrdinů. Svůj pohled na věc vyjádřil tvůrce Daredevila a The Defenders, Marco Ramirez: „Když se teď všichni konečně setkali, tak by možná mohlo dojít k tomu, co všichni fanoušci očekávají. Zatím to ale nevím, to je spíše otázka pro představitele Marvelu. Já s ostatními seriály nemám nic společného. Ale když se teď konečně setkali, tak si myslím, že to je ve hře. Znají se, mají na sebe kontakt. Myslím, že psaní těchto minicrossoverů by bylo skvělé.“

Chtěli byste, aby se hrdinové těchto seriálů objevovali ve více seriálech?


Jít na The Defenders | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!