V Punisherovi se objeví i jiný hrdina a možná došlo k odhalení ústředního padoucha

V Punisherovi se objeví i jiný hrdina a možná došlo k odhalení ústředního padoucha

9.9.2017 14:00


S blížící se premiérou seriálu The Punisher se na světě objevuje čím dál více novinek. Podle posledních zpráv by se měl v Punisherovi objevit další hrdina.


Nedávno se jeden z tvůrců Marvel světa, C.B. Cebulski, rozhovořil o seriálu The Punisher. Celou dobu prakticky mluvil o tom, co již víme, ale řekl i jednu zajímavou věc, o které ještě nikde nepadla řeč. V Punisherovi by se měl objevit i jiný známý hrdina.

Těžko říct, co tím přesně tvůrce myslel. Mohl mít namysli kohokoliv ze čtveřice newyorských hrdinů, tedy Daredevila, Lukea Cage, Jessicu Jones či Iron Fista. Mohl tím však myslet i nějakého jiného hrdinu, který nám dosud ve filmovém a seriálovém světě Marvelu nebyl představen. Pokud by se jednalo o první možnost, tak bychom se opět dočkali menšího crossoveru.

(William Rawlins v teaseru na Punishera. Foto: Netflix)

Druhá novinka se týká možného hlavního záporáka, kterého se v seriálu dočkáme. Pokud jste znalci Punisherových komiksů, tak vám určitě něco říká jméno William Rawlins. Právě tento padouch by měl v seriálu zatápět Punisherovi. A jak to víme? Odhalil to samotný teaser na seriál, kde byl jeden záběr věnován právě jemu. Jedná se však o nepotvrzenou informaci, každopádně přítomnost Williama Rawlinse v seriálu The Punisher je jistá.


Jít na The Defenders | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!