Žádný přesun, Defendeři zůstávají na Netflixu

Žádný přesun, Defendeři zůstávají na Netflixu

9.2.2018 16:14


Disney brzy spustí svou streamovací službu, kvůli které existovala možnost, že všichni Defendeři opustí Netflix. Nyní je však jasno, Defendeři zůstávají tam, kde jsou.


V poslední době jsme sledovali dění týkající se možného přesunu všech Defenderů z Netflixu na novou streamovací službu. Na začátku loňského listopadu se začaly šířit spekulace ohledně přesunu, které však za měsíc vyvrátil programový ředitel Netflix, jenž věřil, že Defendeři zůstanou tam, kde jsou. O pár měsíců později máme konečně jasno – Defendeři zůstávají na Netflixu.

Tuto informaci potvrdil web Deadline, dle kterého se po spuštění nové streamovací služby od Disney nic nezmění. Defendeři sice patří Marvelu, který spadá pod Disney, ale zároveň jsou i ve vlastnictví Netflixu. A tak tomu bude i nadále.

(Defendeři nezmění svůj domov. Foto: Netflix)

Deadline zároveň přišel i s informací, že se na nové streamovací službě od Disney dočkáme zcela nového hraného seriálu ze světa MCU. Je tedy jasné, že Disney bude chtít mít na své streamovací službě vlastní tvorbu ze světa MCU. První série tohoto nového seriálu by měla mít deset epizod, nebude se jednat o seriál s ratingem R a měl by mít podobný rozpočet jako například seriály Defenderů.


Jít na The Defenders | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!