Závěru ságy se dočkáme na TV obrazovkách

Závěru ságy se dočkáme na TV obrazovkách

12.8.2016 6:56


Studio Lionsgate plánuje vytvoření minisérie navazující na předchozí filmy. Aliance totiž letos v kinech neuspěla a pokračování se na plátnech kin nedočkáme.


Druhé pokračování divergentní ságy vydělalo letos v kinech sotva polovinu z toho, co Rezistence v roce 2015. Mělo by jít o hlavní důvod pro to, že se Lionsgate rozhodlo natočit poslední film pouze pro televizní diváky (závěrečný díl knižní ságy měl být rozdělen na dva filmy). Na finální díl by mohla navazovat série z post-apokalyptického světa. Předseda Lionsgate Television Group, Kevin Beggs, informoval o úmyslech společnosti natočit 10 až 13 epizod, které by dospěly k závěru novel s možností vytvoření spin-offu.

Cílem společnosti bude dokončit příběh se současným obsazením a sehnat nové herce, kteří by pokračovali v novém seriálu. Herečka Shailene Woodley se novinu dozvěděla při letu do San Diega a byla velmi překvapená. Nicméně, zatím se nevyjádřila, zda se objeví i v připravovaném televizním pokračování. Chce si nejprve zjistit podmínky spolupráce a jaký na ni bude mít celá záležitost dopad.

Zdroj informací: Variety, Deadline

(Filmoví hrdinové v akci. Foto: Lionsgate)


Jít na Divergent | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!