Dorazte na letošní WHOCON

Dorazte na letošní WHOCON

22.8.2017 16:14


Letos na podzim se opětovně uskuteční největší sraz českých a slovenských fanoušků britského seriálu Doctor Who. Uvnitř článku zjistíte, co všechno letošní ročník nabídne, a navíc máte možnost vyhrát dva lístky na tuto dnes již tradiční akci.


SOUTĚŽ BYLA UKONČENA

Nepromarněte jedinečnou šanci setkat se s ostatními českými a slovenskými fanoušky tohoto déle než padesát let bežícího kultovního britského seriálu a v pátek 17. listopadu přijďte do budovy gymnázia na brněnské třídě Kapitána Jaroše 14. Čeká vás spousta zajímavých přednášek, promítání předchozích dílů Doctora Who, na místě si budete moci zakoupit předměty spojené se seriálem a uvidíte spoustu skvělých cosplayů. Navíc máte možnost zúčastnit se besedy s několika českými dabéry seriálu, konkrétně například s Terezou Bebarovou (Rose), Alešem Procházkou (devátý Doktor) a Peterem Burianem (desátý Doktor).

Letos si pro vás organizátoři připravili také jednu novinku. Část programu se bude odehrávat v brněnském planetáriu, a to v sobotu 18. 11. Budete zde moci zhlédnout nějaký z pořadů, který se zde běžně promítá. Vstup do planetária není součástí běžného vstupného, bude si ho ale možné zakoupit se slevou. Odehraje se zde i jedna přednáška.

Letos se WHOCON koná už po páté; Foto: WHOCON

Abyste se akce mohli zúčastnit, potřebujete samozřejmě lístek a dva šťastlivci mají teď jedinečnou příležitost získat vstupenky na letošní ročník zcela zdarma. Stačí pouze, když odpoví na následující čtyři jednoduché otázky.

Soutěžní otázky

  1. Ve kterém roce se konal první WHOCON?
  2. Ve kterém roce se začal vysílat původní Doctor Who?
  3. Jak se jmenoval spin-off seriálu Doctor Who vysílaný v roce 2016?
  4. Který herec ztvární roli prvního Doktora v letošním vánočním speciálu?

Své odpovědi posílejte na e-mail soutez@edna.cz do neděle 27. 8. 2017 23:59. Do předmětu napište Soutěž WHOCON 2017. Ze soutěže jsou automaticky vyloučeni členové redakce Edna.cz, zároveň musíte být registrovaní na našem webu Edna.cz a na vaše jméno a adresu můžete odeslat jen jeden soutěžní e-mail, duplicitní e-maily smažeme. Do těla e-mailu prosím napište číslo otázky a odpověď. E-mail musí zároveň obsahovat vaši přezdívku zde na Edně. Každý soutěžící může poslat maximálně jeden e-mail, duplicitní e-maily a e-maily, které nebudou splňovat všechny požadavky, budou ze soutěže vyřazeny.

Další informace o WHOCONU naleznete na jeho oficiálních stránkách nebo na facebookovém profilu. Ti z vás, kteří nebudou mít štěstí v naší soutěži, zde najdou také ceník vstupenek.


Jít na Doctor Who | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Ale k tomu se musíš registrovat nebo se přihlásit!

Zatím žádné komentáře