Nová Doktorka zná své společníky

Nová Doktorka zná své společníky

10.11.2017 22:03


Přípravy na zbrusu novou jedenáctou řadu seriálu Doctor Who jsou v plném proudu. Nová Doktorka už zná jména svých nových společníků a navíc se objevila na úplně prvním plakátu.


Nové Doktorce, kterou v nejnovější sérii ztvární britská herečka Jodie Whittaker, budou sekundovat hned tři nové tváře, a to dva muži a jedna žena. Od nové řady se k seriálu připojí herečka Mandip Gillová a herci Bradley Walsh a Tosin Cole.

Sedmapadesátiletý Bradley Walsh je anglický herec, komik a moderátor vědomostních soutěží. Zahrál si také v britské verzi seriálu Zákon a pořádek. V Doctor Who ztvární postavu jménem Graham. Podle spekulací by se měl stát pravou rukou nové inkarnace Doktora, podrobnosti o jeho roli ale zatím nejsou známy. Gillová ztvárnila menší role v britských seriálech Doctors nebo Casualty. Role Yasmin tak pro ni bude první velká příležitost. K ansámblu se připojí také Tosin Cole, který se v menší roli objevil i v sedmém dílu Hvězdných válek nebo v britské televizní sérii Hollyoaks. V seriálu se ujme role Rayana.

Třináctá Doktorka s novými společníky; Foto: BBC

Třináctá řada bude mít deset dílů o délce padesáti minut. První epizoda nové řady, která nám novou Doktorku představí, bude dlouhá přes hodinu. BBC zároveň vydala úplně první propagační fotografii, která ukazuje, jak bude nová Doktorka oblečená.

Joddie Whittaker na prvním plakátu; FOTO: BBC

Joddie Whittaker se ve své nové roli představí už ke konci letošního vánočního speciálu.

Těšíte se na novou sérii?


Jít na Doctor Who | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!