Do dalšího pokračování filmu míří F. Murray Abraham

Do dalšího pokračování filmu míří F. Murray Abraham

24.11.2017 18:30


Herec F. Murray Abraham namluví jednu z animovaných postav v dalším pokračování filmu Jak vycvičit draka, jehož premiéra byla stanovena na 1. března 2019. Komu herec propůjčí svůj hlas, se dozvíte uvnitř článku.


V roce 2019 nás čeká film Jak vycvičit draka 3, ve kterém postavám opět svůj hlas propůjčí herci jako Jay Baruchel (Škyťák), America Ferrera (Astrid), Kit Harington (Eret) a Cate Blanchett (Valka). K nim se připojí herec F. Murray Abraham, kterého můžete znát ze seriálu Homeland, dále z filmu Amadeus nebo z filmu Grandhotel Budapešť. V dalším pokračování filmu Jak vycvičit draka propůjčí tento herec svůj hlas padouchovi jménem Grimmel.

Abraham se prý na tu roli skvěle hodí. Ve filmu však neuslyšíme jeho skotský přízvuk, ale máme se těšit spíše na hluboký baryton, kterým jsou zloduši známí. „Jsme nadšení, že se k nám připojí F. Murray Abraham jako padouch Grimmel,“ svěřil se Chris deFaria, který stojí v čele DreamWorks Animation Film Group. „Trilogii tedy završí postava, která s sebou přinese zcela nový příběh.“

Zdroj: Deadline


Jít na Dragons | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!