Crossoverová postava potvrzena: Morgan se přidává k Fear the Walking Dead

Crossoverová postava potvrzena: Morgan se přidává k Fear the Walking Dead

27.11.2017 7:38


Před pár dny jsme vás informovali o tom, že v pondělí ráno dojde k oznámení crossoverové postavy. Dnes se tak skutečně stalo. Morgan se ze seriálu The Walking Dead stěhuje do Fear the Walking Dead.


Crossoverové spekulace jsou u konce, protože dnes ráno bylo v pořadu Talking Dead oznámeno, že onou očekávanou crossoverovou postavou bude Morgan JonesThe Walking Dead, kterého hraje herec Lennie James. Morganovo působení v seriálu The Walking Dead skončí osmou sérií, odkud se přesune do druhého seriálu, kde se stane jednou z hlavních postav.

Žádná z fanouškovských teorií se o Morganovi nezmiňovala, proto se jedná o poměrně velké překvapení. Bohužel zatím netušíme, se kterým Morganem se ve Fear the Walking Dead setkáme. Buď se dozvíme, co dělal mezi první a pátou sérií The Walking Dead, kdy se v seriálu neobjevoval, nebo Morganův příběh bude pokračovat i po osmé řadě, ale už v jiném seriálu. Pokud dojde na druhou možnost, tak by se děj v seriálu Fear the Walking Dead musel posunou o hodně měsíců dopředu, aby časová osa seděla.

(Foto: AMC)

„Události osmé řady The Walking Dead připraví Morgana na seriál Fear the Walking Dead. Bylo pro nás důležité, abychom se na svět seriálu Fear the Walking Dead podívali novýma, ale zároveň i známýma očima,“ řekl tvůrce Scott M. Gimple na volbu crossoverové epizody.

Dále se dle slov tvůrce budeme s Morganem i nadále setkávat v osmé řadě, kde ho čekají velké věci. Herec se právě nachází v Texasu, kde se začíná natáčet čtvrtá řada Fear the Walking Dead. Dle hercových slov bylo nejtěžší se rozloučit s aktuální obsazením seriálu, se kterým byl poměrně dlouho.

Jste z výběrem postavy spokojeni? Se kterým Morganem se podle vás budeme setkávat? Podíváme se do jeho minulosti, nebo navážeme na události osmé řady The Walking Dead?

Zdroj článku: The Hollywood Reporter


Jít na Fear the Walking Dead | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!