Robert Kirkman potvrdil, kdy se bude odehrávat čtvrtá série

Robert Kirkman potvrdil, kdy se bude odehrávat čtvrtá série

9.2.2018 15:51


Kvůli přítomnosti Morgana Jonese v seriálu Fear the Walking Dead nebylo dlouhou dobu jasné, kdy se vlastně děj čtvrté řady bude odehrávat. Nyní to víme díky tvůrci Robertu Kirkmanovi.


Již několik měsíců víme, že se ve čtvrté sérii setkáme s Morganem Jonesem, který sem přijde ze seriálu The Walking Dead. Dlouhou dobu však nebylo jasné, kdy se čtvrtá řada bude odehrávat, protože existovaly dvě možnost – buď by se čtvrtá řada Fear the Walking Dead odehrávala před událostmi osmé série The Walking Dead, nebo po nich. Nyní to vypadá na druhou možnost.

I když to donedávna vypadalo tak, že se v seriálu setkáme s Morganem, který měl teprve zamířit do Alexandrie, nyní je pravděpodobnější druhá možnost. Ke změně došlo, když tvůrce Robert Kirkman řekl: „Na druhou polovinu osmé série přímo naváže čtvrtá série Fear the Walking Dead, což seriál ovlivní velmi povedeným způsobem.“

(Foto: AMC)

Tak to tedy vypadá, že v seriálu Fear the Walking Dead dojde k velmi výraznému časovému skoku. Zároveň to i znamená, že Morgan Jones přežije události osmé řady The Walking Dead. A v neposlední řadě to také bude znamenat, že Fear the Walking Dead bude mít před The Walking Dead časový náskok.

Pokud k této situaci skutečně dojde, tak to napovídá možný směr, kterým se tvůrci chtějí v budoucích sériích ubírat. Jednoho dne by totiž mohlo dojít k úplnému sloučení obou seriálu, kdy by například všechny přeživší hlavní postavy Fear the Walking Dead zamířily do The Walking Dead.

Zdroj článku: Comic Book


Jít na Fear the Walking Dead | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!