Už začíná být jasné, kdy se bude odehrávat crossover

Už začíná být jasné, kdy se bude odehrávat crossover

15.1.2018 15:00


S příchodem Morgana do seriálu Fear the Walking Dead dojde k vůbec prvnímu crossoveru tohoto seriálového světa. Do nedávna však ještě nebylo jasné, kdy se crossover bude odehrávat.


Morgan Jones se stane novou posilou seriálu Fear the Walking Dead, to víme již delší dobu. Tato postava je však výjimečná tím, že se objevuje v seriálu The Walking Dead. Fear the Walking Dead je však oproti The Walking Dead v časovém skluzu, proto se fanoušci dlouhou dobu ptali, se kterým Morganem se ve Fear the Walking Dead vlastně setkáme. Bude to ten po událostech osmé řady The Walking Dead, nebo ten před událostmi páté série The Walking Dead?

Správnou odpovědí je druhá možnost. Ve Fear the Walking Dead se zřejmě dočkáme menšího časového skoku, aby Morganův příchod pasoval do časové osy. Morgan se v seriálu objeví po událostech z dílu Clear a zároveň i po událostech flashbackové epizody Here's Not Here.

(Foto: AMC; Zdroj: EW)

Napověděly tomu hned dvě věci. Na prvních fotkách ze čtvrté série Morgan drží hůl, kterou získal až po událostech z dílu Here's Not Here. Zároveň čas zasazení příběhu naznačil jeden z tvůrců: „Jakmile se Morgan objeví ve Fear the Walking Dead, tak naváže na cestu, kterou odstartoval v pilotním díle.“

Co na zasazení děje říkáte? Jste rádi, že se dozvíme, co se s Morganem dělo mezi díly Clear a No Sanctuary?

Zdroj článku: EW


Jít na Fear the Walking Dead | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!